- 250
- 96
- 28
Zor bela iş bulduk saglik raporu alicaz baslayabilmek icin 125 lira istiyolar onu bile alamiyoruz ise baslayamadik ah ulan kredi
icrası olmayanlara belki tüketici krediside çıkar diye bu kontenjana almıyorlardırArkadaşlar red geldi şimdi ziraatten memurun masş müşterysym 13 den beri bekliyordum
Brn bu kontenjanin neyle sınırlı olduğunu anlayamadım. Kredi puanı düşük olanlara da verilmeyecek diyorlar amaicrası olmayanlara belki tüketici krediside çıkar diye bu kontenjana almıyorlardır
Geçen bir forumda gördüm adam ziraatin müşteri temsilcisiyle görüşürken video çekmiş gerçek telefonu videoya almıs. Temsilci aile geliri 5bin tl olanlara verilecek tek şartı bu diyor. Anlamadım ben iyice mide bulandırdılarBrn bu kontenjanin neyle sınırlı olduğunu anlayamadım. Kredi puanı düşük olanlara da verilmeyecek diyorlar ama
Bende daha bugun vakifbankin mus.tem. ile gorustum. O da herkese cikacak diye birsey yok yani kredi durumu kotu olanlara cikmaz dedi.Geçen bir forumda gördüm adam ziraatin müşteri temsilcisiyle görüşürken video çekmiş gerçek telefonu videoya almıs. Temsilci aile geliri 5bin tl olanlara verilecek tek şartı bu diyor. Anlamadım ben iyice mide bulandırdılar
Memurum ama icralarım var kardeşimGercekten mi? Ilk Red kelimesini duyduk bakalim. 5bin altı ise , memursan hele bir de kara listede degilsen sana çıkmıyorsa bize hic cikmaz o zaman
Red oldugunu nasil anladin peki. Yani sms mi geldi , aradilar mi?Memurum ama icralarım var kardeşim
Sen ve senin gibi durumdakiler Red yiyorsa yiyecekse , bu krediyi kim aliyor ? Icraligim ama aldim diyenler hangi yavşaklikla aldigini soyleyebiliyor?Memurum ama icralarım var kardeşim
Bende anlamadım kardeşim adamın işi yok sigortası yok kredi alıyo memurum maaş mülterysm kredi red nasıl oluyosaSen ve senin gibi durumdakiler Red yiyorsa yiyecekse , bu krediyi kim aliyor ? Icraligim ama aldim diyenler hangi yavşaklikla aldigini soyleyebiliyor?
kardes mukerrer basvuru olmasin baska bankaya basvuru yapmismiydinBende anlamadım kardeşim adamın işi yok sigortası yok kredi alıyo memurum maaş mülterysm kredi red nasıl oluyosa
bireysel2 ilkdefa duydum bireysel temel destek ya heryerde yazan bide dostum memurum demişin maaş 5k varsa zaten otomatik red olurSms geldi kardeş bankamıza yaptığımız bireyesel2destek ihtiyaö krediniz olumsuz sonuçlanmıştır bankamıza gödterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz diye ne teşekkürteşekkürü edecemsana ziraat Allah brlanıxı versin ziraataan
Kardeşim memurumda maaşım 4.300bireysel2 ilkdefa duydum bireysel temel destek ya heryerde yazan bide dostum memurum demişin maaş 5k varsa zaten otomatik red olur
basvuruda mükerrer olmaz mükerrer aynı odemeyı ıkı kez alırsan yada yaparsan olur arkadasım keske kredı ödemeleri hep mükerrer olsakardes mukerrer basvuru olmasin baska bankaya basvuru yapmismiydin