Sigortsn varmi borcın takip varmiHerkese çıkması dilegimle 12 nisan da başvurdum 00:45 de halkbank dan onay mesaj geldi
Sigortsn varmi borcın takip varmiHerkese çıkması dilegimle 12 nisan da başvurdum 00:45 de halkbank dan onay mesaj geldi
gözün aydın kardeşim sevindim adına[/QUOTUE
Nekadar dır bekliyordun,öncesinde msj mi geldi...ne karra istedin ne cıktı kardeş..beyler borç durumundan 4 tane açık icraligim olmasına rağmen olan bu ,allah sabırsızlıkla bekleulyenlerinde yüzüne baksin yüzünüze baksın
değerlendirme olumlu dedikten sonra işleme devam et dedi en sonda bu oldu
mesaj hikaye dostum mesaj felan gelmiyor ziraat kıredi başvurusu sonucu yaz internete sonuç sorgulama yap kredin değerlendirme olumlu diyorsa alta doğru in ziraatın kurallarını kabul et ordanNekadar dır bekliyordun,öncesinde msj mi geldi...ne karra istedin ne cıktı kardeş..
Kardeş sennezman başvuru yapmıştınmesaj hikaye dostum mesaj felan gelmiyor ziraat kıredi başvurusu sonucu yaz internete sonuç sorgulama yap kredin değerlendirme olumlu diyorsa alta doğru in ziraatın kurallarını kabul et ordan
en altta tamam de yazıyor tıkla sonra bu yazı çıkıyor
benim ziraatte hesabın yok adamlar hesap acmis telefonunu ziraate güncellemiş aradım zirat müşteri temsilcisini evet para yarın gün içinde hesabınıza yansıtilicak istediğiniz zirat atm sinden 5000 bin tl ye kadar çekebilirsiniz dedi bana 10000 çıktı
4 tane icralık var 27 binde vakıfa düzensiz ödemeli kredin var yapilandirmistim ona rağmen çıktı
BEYLER AKLINOZDA OLSUN HALKBANK VAKIFBANK HIKAYE HERSEY ZIRRATDE BITIYOR ZIRATE BASVURU YAPIN BRNIM KUZENIME BILE 3 BIN TLCIKTIYSA SIZE YUZDE YUZ CIKAR ADAMIN 12 TANE ACIK ICRA DOSYASI VE 52 BIN TLDE 2 AYRI 1 SENEDIR ODEMEDIGI KREDI BORCU VAR AMA 3 BIN CIKTI ZIRAATTEN
vakıf ve halk banka 2 nisanKardeş sennezman başvuru yapmıştın
Kardeş güle güle harca benimde ziraat destek ihtiyaç kredisi iki gün önce olumsux sonuçlandı sadece 2 tane evkura icram var maaş müşteriysm memurum 4.300 maaşımda var ama iptal olfu benimkivakıf ve halk banka 2 nisan
ziraate 19 nisan 5 gün once
Red geldigi zaman nasl anlayacagiz?Herkes izlesin benimde red gelmis ama degerlenirmede yaziyor
yae bu ziraat yarın hesabınıza aktarilicak dedi 2 saat sonra aktardı çok hızlı bunlar
ama BEYLER çok yalvardım allaha insalah çıkar diye yeminle dedin iddaya bir kuruş hayırmıcam diye allah yüzüme güldü yatırmam bu parayı iddaya
hepimize iyi şanslar insalah sizede çıkar ben parayı çeken ya gidiyorum borçlarını edicem ve evime çocuklarıma 1000 tllik alışveriş yapicam