- 8,326
- 3,185
- 113
yok gelmediMesaj geldimi onaylandığını dair
yok gelmediMesaj geldimi onaylandığını dair
hocam mobilden vadesiz hesap açsana bi tane krediyi de ona tanımlayok gelmedi
Acsana vadesiz hesap yukarda yeni hesap ac yaziyor bak ordan acacaksinEkli dosyayı görüntüle 63219 bu hatayi veriyo
Daha çok beklerizAz kaldı az inanıyorum bugün onaylanacak
1 nisandan sonuclanan kimse gormedim daha1 nisan basvuranlar kaldimi sonuclanmayan benden baska
Benim de 1 nisan bekliyorum 5'ten 3'e çektiler.1 nisan basvuranlar kaldimi sonuclanmayan benden baska
1 nisanda başvurduk bekliyoruz hala değerlendirmede..1 nisan basvuranlar kaldimi sonuclanmayan benden baska
vardır bir hayır bunla sınanıyoruz demek ki inan o kadar zor durumdayım ki anlatamam.Herkes aynıne ugursusuz arkadas adamlar dun basvuruyo bugun sonuclaniyor
Hatırlatma..1 nisan basvuranlar kaldimi sonuclanmayan benden baska
bende anlamadım Valla5 nde basvurdum bekliyorum arkadaslar sira falan yok onlerine geleninonay yapiyolar 7 snde basvuranda aldi 1 nde basvuranda 5 nde basvuranda .. nerde sira ??
Benide dün aradılar olumlu diye ama krediyi kullanmaya giriyom basvurnuz hala değerlendiriliyor yaziyo nasıl bi sistem yapmışlar anlamadımEkli dosyayı görüntüle 63236 bu ekrandan sonra nasıl bır yol ızlıyecegım bılen varsa yardım edebılırmı bırde onaylanan kredı kac tl onu nasıl ogrencez sadece telefonla arayıp kredınız onaylandı dedıler mıktarı yok
Bunlar4ın sistemi cöktü çöktüBenide dün aradılar olumlu diye ama krediyi kullanmaya giriyom basvurnuz hala değerlendiriliyor yaziyo nasıl bi sistem yapmışlar anlamadım