Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

ay0668

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
217
43
Beyler gecmis olsun bu is bitti artik buzamana kadar alanlar aldi bizede sapi kaldi saat 5 oldu bir allahin kulundan bana onaylandi diye msj atan olmadi yani komple red ywmeye hazirlanin

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Benim 1 günde onaylanmıştuononaylanmıştı zaten 4 tane icram kredi sicilim bozuk olmasına rağmen ikincisi kuzenimde dün başvurdu bugün onaylandı çekti

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Benim bu sabah onaylandı arkadaşlar vakıfbank herkese verilecek sıkıntı etmeyin
Screenshot_2020-04-14-14-34-12.png

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,935
1,381
113
Mobil uygulamadan girip kredi kullanırken hata alanlar internet bankaciligindan girsin.

exa6788

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
56
3
8
O değilde çıkmayan bir ben kaldım sanki :)başka çıkmayan varmı ki

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Tamam kardeşim haklısınız.Gidin yatırın nereye istiyosanız.Sonuçta o para bir şekilde bitecek.Nasıl bitmesini istersen öyle bitsin.İster 1-2 borcunu kapa biraz olsun rahatla istersen belki kazanırım diye kumar oyna ve kaybet ;) Sonra da foruma gelip ahh vahh, şu site hileli şu slot hileli bu site şu oyun yalancı diye ağlarsınız.
Kardeşim sabırla bütün yazdıklarını dinledim gerçekten arkadaşım boşver her koyun kendi bacağından asilir yapma isteyen iddaa oynar isteyen oynamaz buna sen karışıp hak hukuk meselesine giremezsin eğer bu konu senin yüzünden kapanırsa bende sana hakkımı helal etmem o zaman şunu diyeyim bu verilen paraların karşılığını sen odemiceksin kendi borcunu öde çekil işine bak bir daha da millete karışma

evrim45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
232
30
28
Olmayan parayla neler yapılıp yapılmayacağını söyleyen tek millet biziz bence :)

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Ben ateistim güzel kardeşim.Dini sohbetle alakası yok. Ordaki bela okumanın da amacı farklı.Kimsenin kumar oynaması da beni bağlamaz.Sadece bu para ile oynanması beni rahatsız ediyor.Böyle bir dönemde farklı amaçlar için ayrılan kaynağı boşa tüketmek bu.. Umarım her ihtiyaç sahibi faydalanır da kumar oynayanlar yüzünden kredi limiti bitmez.
Kendini daha fazla düşürme ateistim diyorsun hakkımı helal etmem diyorsun hak ne demek Allah demek yaradan demek tapmadigin için böyle bir hakkın yok kardeşim banlanmadan konuyu kapattirmadan affedersin ama defol git artık sen kimsin millete kafa tutuyorsun burada almışsın bak biz daha bekliyoruz bende evliyim verseler 500 iddaa ata cam umut dünyası bu haydi şimdi işine bak yazma yeter

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Beyler vakıfbank tan başvuru yapıpta hesapları olmayan arkadaşlar gitsinler en yakın şubeden hesap acsinlar sonra bu işlerle ugraşmazlar