Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10000 TL'lik Kredi

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
372
83
Tüm ödemeler durdurulmuş.Vakıfbank cadde bostan şubesinin müdürüyle görüştük.Emir geldi 2. bir emre kadar ödemeler tüm bankalarda durdurulmuş.Özel bankalardan kredi alımları azalmasın diye.Yani alanlar aldı alamayanlar kaldı...
Şimdi sana bir şey derdimde ya sabır

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
372
83
Arkadaslar krediler durdurulmamış arayip sordum.hala başvuranlar var ve baya yoğunluk varmış.hemen hemen herkeze çıkacak dendi istisnai durumlar hariç.sadece vakıfbank günde 15 bin sms atılıyor dendi.bende ayın 1inde basvurdum ümidi kesmiştim ama dun iki kere mus temsilcisiyle gorustum.tekrar umutları yeşertti.mutlaka dönüs yapilacaktir ve icrasi olan da dahil buyuk coğunluğa kredi veriliyor dedi

ay0668

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
217
43
Az once is yeri servisinde bi arkadasim var adam halk banka 10 da basvurmis 15 de onaylandi msj helmis deli olacam ya valla siyaracam artik red se red versinler millette umudunu kesse nisan sonu basvuru sonmus galiba bence nisan sonunu bekliyorlar cvp vermek icin

raskov12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
472
83
Az once is yeri servisinde bi arkadasim var adam halk banka 10 da basvurmis 15 de onaylandi msj helmis deli olacam ya valla siyaracam artik red se red versinler millette umudunu kesse nisan sonu basvuru sonmus galiba bence nisan sonunu bekliyorlar cvp vermek icin
1 inden beri bekliyoruz boyle is mi olur

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,668
4,119
113
Anladığım kadarıyla Ziraatten olumlu yanıt alanlar daha çabuk sonuçlanıyor.Cakif işleri epey uzattı.Ama bu süreç biraz daha zaman alacak ama herkes mutlu sona ulaşır.Biraz daha sabır...

Kvh5959

Üye
Yeni Üye
32
4
8
Hesabi olmayanlarda vakifbank ve halkbankadi atmsinden kartsiz olarak cekebilir bugun bankadaydim temel ihtiyac kredisi cekimi yaziyodu atmde hesap acmaniza gerek yok

keane53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
510
83
28
Biz yedik parayı. Hala çıkmayanlar var :=)

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,070
661
113
3 bankayada başvuruda bulundum bakalım ne zaman sonuclanıcak

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
ziraate 14 unde 5000 başvurdum hala degerlendirmede hic kredi kullanmadım 5 aydır işsizim inşallah bize de çıkar

otto61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
382
33
28
dostlar 5 milyona basvuru olsa bunun zaten yarisi belki başvurmuştur herkes 3 bankayada ayri ayri basvuru yapmis genelde.2.1 milyon a verildigi soylenio.bence verecekler herkese en minimal degerlendirmieler dahilinde olanlara bende ayin 2 sinden beri bekliyorum sikinti cok çevremde es dost herkes aldi.bi yaptirim olacaktir bence.zqten baksana altin uctu gitti kesin para kesiolar

Beybolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,010
300
83
Krediden sonra böyle mesaj alan varmıScreenshot_2020-04-16-13-24-12.png