Yok aynı sorunu yasiyom 4 gündür bekliyom sistemsel hata diyip duruyolarhıc aranıp onay aldıktan sonra sms gelen varmı veya sms gelmeden sadece aranarak parasını cekebılen oldumu
BudamantikliKrediden sonra böyle mesaj alan varmıEkli dosyayı görüntüle 63789
Benim var akparti üyeliğim ama 1 Nisan'da kız arkadaşım ve ben başvurduk cevap gelmedi malesefbu parayı alan arkadaşların ana baba kardeş tarafından ak partide bir üyeliği falan var mı, sonuçta her aileden 1 kişiye veriliyormuş belli bir düzende dağıtım olmadığına göre en son bu seçeneği düşünelim barii
EMINMISIN KANKA ZİRAATE OYLE BIRSEY VAR VAKIFADA GELMİŞMİ?Hesabi olmayanlarda vakifbank ve halkbankadi atmsinden kartsiz olarak cekebilir bugun bankadaydim temel ihtiyac kredisi cekimi yaziyodu atmde hesap acmaniza gerek yok
Berat aciklamis cuma günü hesaplara ya5acakmis onaylanan kredilerBenim dun onaylandi sabah hesabiniza yatacak dediler hala para yok anlamadim bu isi...Bir isimizde sorunsz skintisiz gitse sasardim
Abi gercetenmı ya beklıyoruz bızdeBerat aciklamis cuma günü hesaplara ya5acakmis onaylanan krediler
Aynısıı bnde oldu abı bende bklıyorum abiBenim dun onaylandi sabah hesabiniza yatacak dediler hala para yok anlamadim bu isi...Bir isimizde sorunsz skintisiz gitse sasardim
Intenet bankaciligim var nasıl kontrol etcem bulamadım bi türlüArkadaşlar pazar günü arandım olumlu dediler Vakıfbank'tan mobilden çekim yapın dendi mobil bankaciliga girdim başvurunuz sonuclanmamis yaziyo böyle bişey başına gelen var mı kredisini çekebilen var mı veya bilgisi olan yazsın 4 gün oldu hala basvurnuz sonuclanmamistir yaziyo delircem
Ziraat bankası abicimAbi hangı bnkdan cektın
Şubeye gitmen lazım kardeşimOnay mesajı geldi vakıftan fakat mobile girince mevcut bilgilerinizle uyuşmamaktadır yazıyor ne yapmam lazım arkadaşlar
Yani tabi orası oyle yogunluktan dolayı bukadar uzun surdu umuduna hayranıum bende oyle avutuyom kendimiŞubeye gitmen lazım kardeşim