- 2,371
- 489
- 83
ANLAMADIM EVET YADA HAYIR DESEN YTR LIyiyo seni
Moderatör tarafında düzenlendi:
aha valla sms geldi 3 dk once kuran carpsin yatti oh be 50 kusur lira masraf almisPara yattimi sana
kimse sormadan sorayım n zmn basvurdun icra vs varmı hngı bnkaaha valla sms geldi 3 dk once kuran carpsin yatti oh be 50 kusur lira masraf almis
11 nisan basvuru okul 10 ay once bitti issizim bi is bankasina kredi karti borcum vardikimse sormadan sorayım n zmn basvurdun icra vs varmı hngı bnka
( Kuran mi çarpsin böyle yeminlerden kaçinin)aha valla sms geldi 3 dk once kuran carpsin yatti oh be 50 kusur lira masraf almis
3-5-10 k n kadar verdi hngı bnka11 nisan basvuru okul 10 ay once bitti issizim bi is bankasina kredi karti borcum vardi
Arkadaş heyecandan ne söylediğini mı biliyor gözün aydın bro bekliyoruz bizde( Kuran mi çarpsin böyle yeminlerden kaçinin)
7.500 basvurmustum 5 bin vermis ziraat3-5-10 k n kadar verdi hngı bnka
8 nisan benim cevap yokNerden 2 nisanda başvurdum elim kirilsaydi keske millet cekti ezdi parayi hala degerlendirmede
İsmet kardeşim onaylanmadımı halaherkesin düşüncesi çok farklı, parayı alıp da siteye yatırmak sıfırlamak akıl karı değil malesef, ben oynamıyorum demiyorum ama zamanın ne kadar sıkıntılı olduğunun herkes farkında sanırım. hergün ölenlerden allah korusun senin veya bnm ailemden yakınlarımdn biri olabilir. ben çalışmıyorum şu an ve tek beklentim bu kredi. bnm kimseye kötü bişey dediğim yok herkes te akıl var beyin var kimseye akıl vermek değil niyetim ama yazık kalkıpta aldığın o desteği yardımı son kuruşuna kadar siteye atmak bilemiyorum arkadaşlar. bnm 2 aylık ev kiram elektirik su parası çocuğun mamamsı bezinden baka bişey düşündüğüm yok herkesin bi sorunu var işde kiminin borç kiminin kumar diyecek bişey bulamıyorum.
yok kardeşim ama allahın izniyle onaylanırsa burdan bi arkadaşın bir aylık yiyeceğini alacam bizzat evine gönderecem hangi şehir olursa olsun söz veriyorum allah kimseyi zor duruma düşürmesin.İsmet kardeşim onaylanmadımı hala
Kardeşim helal olsun zor durumdayken bile yardım edecem diyorsun Allah gönlüne göre versinyok kardeşim ama allahın izniyle onaylanırsa burdan bi arkadaşın bir aylık yiyeceğini alacam bizzat evine gönderecem hangi şehir olursa olsun söz veriyorum allah kimseyi zor duruma düşürmesin.
Bende önce sana cıksın Reisyok kardeşim ama allahın izniyle onaylanırsa burdan bi arkadaşın bir aylık yiyeceğini alacam bizzat evine gönderecem hangi şehir olursa olsun söz veriyorum allah kimseyi zor duruma düşürmesin.
kardeim ihtiyacı olan herkese çıksın yemin olsun çıkdtığı dakika @Shellac parayı gönderecem bir aylık bir ardaşımızın mutfak malzemesini alsın bunu yapacam drekBende önce sana cıksın Reis