- 266
- 265
- 63
Beyler ben kyk kredisi alıyorum 5000 bin tl basvurdum 2 gün önce değerlendirmede yazıyor bana çıkarmı acaba öğrencilere çıkan oldumu çok ihtiyacım var
Son düzenleme:
Kardeş benim kuzenimde kyk kredisi var oda bsşvurdu dün mesaj geldi olumsuz diyeBeyler ben kyk kredisi alıyorum 5000 bin tl basvurdum 2 gün önce değerlendirmede yazıyor bana çıkarmı acaba öğrencilere çıkan oldumu çok ihtiyacım var
Evet var bugun baktimEMINMISIN KANKA ZİRAATE OYLE BIRSEY VAR VAKIFADA GELMİŞMİ?
Kaç gün bekledi ink zaten bu adamlar aldiginizi biliyor ne diye bekleniyor daha değerlendiriliyor yazıyor ver red i geç bende umutlanmıştımKardeş benim kuzenimde kyk kredisi var oda bsşvurdu dün mesaj geldi olumsuz diye
bence bu kredilere ne zaman ne şekilde cevap vereceğini sıradan kişiler banka müdürleride dahil bilemez benim şahsi fikrimArkadaslar sizi nekadar rahatlatir bilmem ama buyrun dur buymus sizinle beraber bende rahatladim bi nebzede olsa bi umutta ha var gibi
kesinlikle kardeşim benim katılıyorum sanabence bu kredilere ne zaman ne şekilde cevap vereceğini sıradan kişiler banka müdürleride dahil bilemez benim şahsi fikrim
İsmet kardeşim resimdeki çocuğun olmalı Allah bağışlasın çok tatlı şeker kardeşim benimkide yolda nasip olursa iki ayı varkesinlikle kardeşim benim katılıyorum sana
allah razı olsun güzel kardeşim. allah sağ selim kucağına almayı nasip etsin inşallah bambaşka bi duygu çocuk herşeyden öteİsmet kardeşim resimdeki çocuğun olmalı Allah bağışlasın çok tatlı şeker kardeşim benimkide yolda nasip olursa iki ayı var
Niye beklemesinler neye dayanarak böyle emin konuşuyosun burda bi umut bekliyor ihtiyacı olanlar insanları da etkiliyo bu olumsuz yorumların takip ediyorum konuyu başından beri 1 tane olumlu düşüncen yokPazar gününe kadar bekleyin. Yatmazsa dahada yatmaz boşa beklemeyin.
Kredi sonucu beklemiyorum kredim onaylı. Sadece aldığım bilgileri veriyorum insanlara kimseye umut veya umutsuzluk satmıyorum Kendimce doğrulari söylemeye çalışıyorum. Çünkü gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüğüm insanlar varken bana çıkması bu işte bi iş olduğunun göstergesi.Niye beklemesinler neye dayanarak böyle emin konuşuyosun burda bi umut bekliyor ihtiyacı olanlar insanları da etkiliyo bu olumsuz yorumların takip ediyorum konuyu başından beri 1 tane olumlu düşüncen yok
Başvurmayaydin madem . Dedigin gibi bu iste bi is var o da ihtiyaci olanlardan once tuzu kurularin basvurmasiKredi sonucu beklemiyorum kredim onaylı. Sadece aldığım bilgileri veriyorum insanlara kimseye umut veya umutsuzluk satmıyorum Kendimce doğrulari söylemeye çalışıyorum. Çünkü gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüğüm insanlar varken bana çıkması bu işte bi iş olduğunun göstergesi.