- 1,460
- 613
- 113
3 bini 6 yapıyım 3 ünüde krediyi kapatym diyorsun hocamKumar oynayana çıkmaz inşallah hadi yallaaaah. Yetimin hakkını slotta mı yedircek devlet size hahahah
3 bini 6 yapıyım 3 ünüde krediyi kapatym diyorsun hocamKumar oynayana çıkmaz inşallah hadi yallaaaah. Yetimin hakkını slotta mı yedircek devlet size hahahah
ŞUBEYE GIT BENCE ARKADASIM , SIKINTIN ORADAN HIZLICA COZERLERtwıtterdan vakıfbank vakıfbank destek veryansın edıyorum saydırırıyorum Allahın cezalarına zaten vermeyecekler hayır madem oyalayacaksınız onaylandı dıye aramayın arıyorsanızda sms gelecek demeyın aramasanız bız halen beklıuyor olacaktık nede olsa cıkmayacak dıye beklıyorduk ne dıye arıyorsunuz
Şubeye gittiğim zamanda sms gelmesi lazım.diyecekler oyle demişler çünkü beni sadece aradılar onaylandı dediler sonrasında dönüş yapmadılar şimdi bddk ya da şikayet ettim elbet biri dönecek aranıp ta başka işlem yapmadan krediyi çekebilen oldumu acaba sms gelmeden sadece aranan kişilerden kredi cekebilen oldumuŞUBEYE GIT BENCE ARKADASIM , SIKINTIN ORADAN HIZLICA COZERLER
tepkı cekmemek ıcın red vermıyorlar . bundan sonrakı asamada bu red edılmyenlerden alacak olan %10 u gecmez n yazık kı ...Kimsede ses yok 2 nisandan beri 3 bsnka basvurusu sonuc degerlendirmede hala
Kımıne 2-3 gunde cevap geliyo bende senın gıbı beklıyorum neye göre sonuclanıyor bilinmiyorYa arkadaş küfür etmeyim diyorum ama bunlar bize resmen küfür ediyor..!
Ayıp ama. Ozeli tuzeli bi sekilde anlarim da Devlet be kardeşim! 3 bankaya da ayin 1 inde basvurdum. La biri donsum olumlu yada olumsuz..
Ne yapayim kardesim simdi ben ? Tefeci de bulamiyorum vallaha o kadar acil lazim
Anlamadim arkadasim vallahi ne yapiyorlar nasil yapiyorlar sastim kaldim..Kımıne 2-3 gunde cevap geliyo bende senın gıbı beklıyorum neye göre sonuclanıyor bilinmiyor
Var geçen biri yazmış okudum almışbeyler yine soruyomda aranızda tekraradan öğrenci olup kredi alan duydunuzmu
Hangi oyun kardeşim bende atayımBen bugün son 50 tl yi attım slotta 900 yaptım 700 borç vardı verdim 200 de bana. Batsın 3 bin tl leri verirlerse de alırım geri de ödemem