Kusura bakmayin. Ozurdilerim.@body82 forum içinde para istemek yasak dostum
Kusura bakmayin. Ozurdilerim.@body82 forum içinde para istemek yasak dostum
Sword and grail vs tome of madness çok bulaşma ama 80 kuruş tan devamHangi oyun kardeşim bende atayım
Kusura bakmayin gercekten . ilk defa spontane bir sey oldu. Biraz aptalca.@body82 Forum İçi Para Alışverişi Yasak Reis
harbimi ya kredi flan alıyormuymuşVar geçen biri yazmış okudum almış
Kanka 3 kredi alan arkadaşım başvurdu 3 de dün red yemişHEM ZİRAA
harbimi ya kredi flan alıyormuymuş
Maalesef aynı durumdayim kaç defa yazdım bende bu konuyla ilgili cevap yazan olmadıMerhaba ya bu pazar günü aranıp ta sms gelen oldumu veya pazar aranilip onaylandı deyipte kredisini çeken oldumu bu aranan kimseye dönüş oldumu hic
burdayız kardesım 1 nısandan berı beklıyoruz1 nisandan beri olumlu olumsuz dönüş almayan bı ben kaldım sanırım
Bende Varım yanlız Degiliz daha kımler var kımler1 nisandan beri olumlu olumsuz dönüş almayan bı ben kaldım sanırım
Ben 5k başvurdum zıraattan 5k aldım Akbank’a borcum vardı 3 aylık daha öncesinde icralık olmuştum verdilerPeki alanlardan "hacizlik icralik kara listede olan " var miydi ?
Kardeşim kaç günde sonuçlandı seninBen 5k başvurdum zıraattan 5k aldım Akbank’a borcum vardı 3 aylık daha öncesinde icralık olmuştum verdiler
4 gün falan ama herkes alacak bugün olamasa yarın alırsınızKardeşim kaç günde sonuçlandı senin
Kardeşim smsmi geldi sana 4 gün yoksa kendinmi ziraate girdin baktın4 gün falan ama herkes alacak bugün olamasa yarın alırsınız
Ayın birinden Beri bu masalı dinliyoz Herkez Alıcak4 gün falan ama herkes alacak bugün olamasa yarın alırsınız