- 575
- 87
- 28
Çektinmi nasıl hallettin3 bin tl onaylanmış @superben
Çektinmi nasıl hallettin3 bin tl onaylanmış @superben
Özelden yazamadım bende şimdi cıkıcam sen yazarsan özelden yada burdan3 bin tl onaylanmış @superben
Cumartesi gunu sen mi aradin musteri hizmetlerini. Sesli yanit sisteminde olumlu mu demisti. Bugun de gitti kullandin oyle mi. Onlar tarafindan aranma yada sms felan gelmedi yani.Beyler anlatıyorum 1 nisanda başvuru yaptım hiç sms.gelmedi bana 2 gün önce vakıfbank müşteri hizmetlerinden başvuru kısmından eşi yanıt sistemiyle başvuru sonucum onaylanmış bugün bankaya gittim internet bankacılığını aktif ettim 10bin başvurmuştum 3 bin tl onaylanmış kulandım direk inşallah herkese çıkar
hayirli olsun icra felan var mi6ydi bi de basvueru 135 ile mi basliyorduBenim onaylanmış 1 nisanda başvurdum Ekli dosyayı görüntüle 64803
Evet vardi ağustos beri 3 ayri icram vardi daha bitmedihayirli olsun icra felan var mi6ydi bi de basvueru 135 ile mi basliyordu
eyvallah baskanEvet vardi ağustos beri 3 ayri icram vardi daha bitmedi
Hayirli olsun da. Sen degilmiydin bugun 12:45'de "krediler onaylanmis beyler" deyip kaybolan.Benim onaylanmış 1 nisanda başvurdum Ekli dosyayı görüntüle 64803
bu icran banka kaynaklımı yani kredi ve kredi kartından dolayı mı arkadasımEvet vardi ağustos beri 3 ayri icram vardi daha bitmedi
Orda çalışan emekçilere sövün sayın onların yetkisinin olmadığını öğrenirsiniz elbet bir günZiraate baglandım zorla 1 nisanda basvurdum neden degerlendırılmedı.Sözde hiçbir duruma bakılmaksızın 5000 altı gelırı olan haneden bırıne verılecektı dıyorum kadın bıze yazı gelmedı degerlendırmeyı genel merkez yapıyor dıyor.Neye göre yapıyor arkadasım ayın 1 ınde basvurmusum dıyorum aynı lafı cevırıyor.BDDK ya sıkayet etmekten bıktım ordan bıle kayle alıp donus yapmadınız dıyorum surec hakkımda bılgı veremem dıyor. EN SON PATLADIMYAPTIĞINIZ NE İNSANLIĞA NE MÜSLÜMANLIĞA SIĞAR İNSANLAR EV GECINDIRIYOR EV DEDIM SURDA 20 DK BAGLANMAYA CALISIYORUM VE BU BAGLANMADAKI DAKIKADA KENDI KESEMDEN GIDIYOR YAZIKLAR OLSUN SIZIN GIBILERE DEDIM KAPADIM.ne aldık bos ama hıc olmazsa bıraz ıcım rahatladı paraları batsın sanki bana hayrat verıyor faizli para verecek..Bu işin sandığıda var ilk defa bu kadar kinlendim
kufur ettım dedım mı arkadasım sonuçta orda çalısanlar orayı temsıl edıyorlar ya su formda bırılerı cıkıp uzay ustu dusunce tarzı yaklasımda bulundumu yemınle daha beter soğuyorum herseydenOrda çalışan emekçilere sövün sayın onların yetkisinin olmadığını öğrenirsiniz elbet bir gün