- 600
- 870
- 93
Var ziraat 3 bin verdi geçen hafta kredi notumda kötüydü baya
Vararkadaşlar hane geliri 5000 in üstünde olup kredi çıkan varmı
Gerçekten algılayamıyor musun adamın yetkisini geç kime verilip kime verilmediği hakkında bile bir bilgisi yok sizde gidip niye vermediniz niye vermiyoruz 1 nisandan beri bekliyom açım ekmek alamıyorum normalde birşey yazmadım da bende serviste çalışıyorum senin gibiler banada denk geliyor bi yerden sonra siz arayıp böyle sinirli sinirli konusunca insan bi mutlu olmuyor değilkufur ettım dedım mı arkadasım sonuçta orda çalısanlar orayı temsıl edıyorlar ya su formda bırılerı cıkıp uzay ustu dusunce tarzı yaklasımda bulundumu yemınle daha beter soğuyorum herseyden
Nasıl yaniEğer başvuru no bulabilen olursa yardımcı olurum
Hayırlı olsun. Gulele gule kullan.Az önce 10000 tl hesaba yattı. Bekleyen arkadaşlarada kısa sürede yatar paraları umarım
Bu soruları sormanızın hiç bir anlamı yok malesef 1.sayfadan açıp okuyabilirsin çoğunun icrası var ve almışlar başvurunun ne zaman yapıldığının bir önemi yok neye göre sonuçlandırıyolar kimsenin bilgisi yokHayırlı olsun. Gulele gule kullan.
Sanada ayni soru maalesef
Yeni mi oldu , hangi banka , olumlu sureci ne zaman ve nasil basladi , icra haciz var miydi acaba arkadasim ? Sana zahmet soyleyebilir misin?
Nasil ne yonde yardimci olabiliyorsun kardeş?Eğer başvuru no bulabilen olursa yardımcı olurum
KEYFI BUNA VEREM BUNA VERMEYEM MANTIGIYLA.BASVURUYA BAKAN KISININ OGUN BULUNDUGU PSIKOLOJI ONMLI BU KONUDABu soruları sormanızın hiç bir anlamı yok malesef 1.sayfadan açıp okuyabilirsin çoğunun icrası var ve almışlar başvurunun ne zaman yapıldığının bir önemi yok neye göre sonuçlandırıyolar kimsenin bilgisi yok
babana her yol angara zaten kardeş maşallah. Ona cıkmasinda kime ciksin..@bodu82 benim değil babamın. Babam devlet memuru kredi puanı felan çok iyiydi. Haciz felan yoktu. 2 Nisa’nda başvurmuştu. Ziraat müşterisi
acın buyuk anladımGerçekten algılayamıyor musun adamın yetkisini geç kime verilip kime verilmediği hakkında bile bir bilgisi yok sizde gidip niye vermediniz niye vermiyoruz 1 nisandan beri bekliyom açım ekmek alamıyorum normalde birşey yazmadım da bende serviste çalışıyorum senin gibiler banada denk geliyor bi yerden sonra siz arayıp böyle sinirli sinirli konusunca insan bi mutlu olmuyor değil
$Resources:BasvuruSorguItem_Konu_10; $Resources:BasvuruSorguItem_Durum_47;Şimdi arkadaşlar vereceğim linke tc yazmayın tc daha once ziraatten aldığınız kredi kartı vs bilgiler mevcut ama başvuru no yazarsanız altta durum yazıyor 41 yazarsa bu süreç biraz daha uzayabilir veya verilmez diye dedi bankacı arkadaşım eğer 47 yazarsa onaylanmış en kısa sürede sms gelecek kendisine ben bakamadim başvuru no bilmediğim için bu 41 çıkanlar ümitsizliğe kapılmasın bu ziraat olmazsa başka yer olur https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/kredi-karti-basvurusu/basvuru-sorgulama