- 2,227
- 626
- 113
Hiç bir şey yapmana gerek yok normal değerlendirme de ara ara kontrol et bana da öyle dedi 2 gün sinrâ düzeldi normala değerlendirmeye geçti gittik hesap açtım sonra ben cekeli 10 gün oluyor krediyiNeyapmam gerekiyor haci
Hiç bir şey yapmana gerek yok normal değerlendirme de ara ara kontrol et bana da öyle dedi 2 gün sinrâ düzeldi normala değerlendirmeye geçti gittik hesap açtım sonra ben cekeli 10 gün oluyor krediyiNeyapmam gerekiyor haci
20gunu geçti bekliyorum .inşallah onaylanır.cok teşekkür ederim yardimin icinHiç bir şey yapmana gerek yok normal değerlendirme de ara ara kontrol et bana da öyle dedi 2 gün sinrâ düzeldi normala değerlendirmeye geçti gittik hesap açtım sonra ben cekeli 10 gün oluyor krediyi
Başkan peki mobil uygulamada kredi gözüküyor mu onay gelince nerden girip onayliyoruz ordan peki20gunu geçti bekliyorum .inşallah onaylanır.cok teşekkür ederim yardimin icin
www.ziraatbank.com gir tekrar başvura gir orda soyluyorZiraat nerden sorguluyoruz
Bende 1. De basvurdum 20 sinde çektim bende 20 gün bekledim yani kısmet bu işler ümit bağlama ama yine de unutma gelirse sürpriz olsun20gunu geçti bekliyorum .inşallah onaylanır.cok teşekkür ederim yardimin icin
Aynen inşallah gelir baskanBende 1. De basvurdum 20 sinde çektim bende 20 gün bekledim yani kısmet bu işler ümit bağlama ama yine de unutma gelirse sürpriz olsun
Mail atsam olurmu vakifbankaAynen inşallah gelir baskan
Valla dostum bende 2 bankaya basvurdum ama aç gozlulukten değil 1. De vakıf â basvurdum 10 gün oldu ses olmayınca ziraate başvurdum hangisinden çıkarsa diye vakıftan çıktı 20 sinde ama ziraatte hala değerlendiriliyor verirlermi bilememİki bankadan besbin aldığını yazmış biri Twitter da doğru olabilir mi biz birini alamazken
Millet kırdı arkadasım haklılarda )@Umtgzr89 @erhanbey22 Beyler sakin olalım Konu Amacını Aşmasın iyi Forumlar
Bende de başta ilki gibiydi hata kodu 42ydi daha sonra Lütfen daha sonra deneyiniz gitti Sms ile bilgi verilecektir yazdı hata kodu 47 oldu her şeyin altında bir şey arıyoruz delirttiler milleti sonunda sağolsunlarKimsede bir gelisme yok herhalde. Ziraat de basvuru sorgulayinca ne yaziyor acaba. Ben 2 resim yukleyecegim. 1. Si 15 gun once 2. Si bugun yazan yazi. Hayatimda hic ziraat bankasiyla isim olmadi. Ama bana degerli musterimiz demisler Bu arada ben hic bir sarti saglamadigimdan bana cikma ihtimali cok kucuk.
Ekli dosyayı görüntüle 67011 Ekli dosyayı görüntüle 67012
Ya ben birsey aramiyorum da su an da bendeki gelisme aslinda cok onemliBende de başta ilki gibiydi hata kodu 42ydi daha sonra Lütfen daha sonra deneyiniz gitti Sms ile bilgi verilecektir yazdı hata kodu 47 oldu her şeyin altında bir şey arıyoruz delirttiler milleti sonunda sağolsunlar
Her ikisindende alabildinmi normalde tek bankadan diyorlardıVakif ve ziratten birinden 5 birnden 3 bin cikti keske cekmseydim yalan oldu paralr
Aynı gun ıse veya bırıkı gun arayla onay aldıysa cekerHer ikisindende alabildinmi normalde tek bankadan diyorlardı