- 1,263
- 752
- 113
Dostlar dün son 1200 tl alıma 1000x tuttum 85k çektim hepsini bir günde sıfırladım, klasik olan olaylar ama hayattan aşırı soğudum yani payfixi bloke ettirdim artık girmeme kararı aldım, kazansakta yine gidiyor bi şekilde
Nasıl degerlendirirsin mesela? 85 bin para değil deYok olağan şey değil doymamak gözün aç olması 85 k iyi para benim şuan elimde olsa çok güzel değerlendiririm
yer içer eglenir telefon alır esc masaj tercihe göre kültürel aktivite en azindan 1haftandolu dolu yaşanılcak bir paraNasıl degerlendirirsin mesela? 85 bin para değil de
kardeşim ben 100 bin yaptımgeçen pazar oynamıcam dedim inan arkadaş maç ver dedi hadi 10kda ben atim dedim maç bile yok doğru dürüst 17k oldu son kupon 1.30 gelse çekicem yattı bir basladım tekrar gece 100 bin sıfırlandı.Dostlar dün son 1200 tl alıma 1000x tuttum 85k çektim hepsini bir günde sıfırladım, klasik olan olaylar ama hayattan aşırı soğudum yani payfixi bloke ettirdim artık girmeme kararı aldım, kazansakta yine gidiyor bi şekilde
Valla abi çok kötü durum ya sevinmiyorum yalnız olmadığıma inan yani Allah uzak tutsunkardeşim ben 100 bin yaptımgeçen pazar oynamıcam dedim inan arkadaş maç ver dedi hadi 10kda ben atim dedim maç bile yok doğru dürüst 17k oldu son kupon 1.30 gelse çekicem yattı bir basladım tekrar gece 100 bin sıfırlandı.
bak aklıma 2 gün sonra geldi keske bıraksaydım o an toplu para da var üstüne birikim yapardım. o parayıda kredi öekip yükseltmistim simdi her ay yarısı maasımın gittiValla abi çok kötü durum ya sevinmiyorum yalnız olmadığıma inan yani Allah uzak tutsun
Valla kanka pc alayım, telefon alayım dedim hayatımda bir kez 100k alıp harcamıştım sonrası yok, uzun süre sonra bu geldi o da gittiAğlattın be dostum
Oynamamak istiyorum o yüzden hocam her şeyi siliyorum buraya da veda etmek istedimKazanmak diye bir şey olsa zaten maaşlı çalıştığın işin olurdu kumar değil. Millet slotta bir kere vurunca 2 kupon tutturunca para kazandım zannediyor. Ee noldu ertesi gün 3 katı geri gitti o paranın ne kazanmış oldun? Sıkma canını kumar oynadığın sürece kaybedeceksin zaten dostum
Ben bunu yaptım ama bir o kadar kendi parandan gidiyor üzücü olanda bu şimdi son model telefon PC var en azından bunu bari yaptimValla kanka pc alayım, telefon alayım dedim hayatımda bir kez 100k alıp harcamıştım sonrası yok, uzun süre sonra bu geldi o da gitti
147 bini 150 yapayim cekeyim derken 0 ladim 2 hafta önce,hastalık bizdekiValla abi çok kötü durum ya sevinmiyorum yalnız olmadığıma inan yani Allah uzak tutsun
;( iyi bari en azından olmuşBen bunu yaptım ama bir o kadar kendi parandan gidiyor üzücü olanda bu şimdi son model telefon PC var en azından bunu bari yaptim