- 13,452
- 9,572
- 113
Kumar psikolojisi ... sağlık olsun
Ben olsam 47 bin tek maç basardim arsenale147 bini 150 yapayim cekeyim derken 0 ladim 2 hafta önce,hastalık bizdeki
Dostum cik gez dolas ez parayı kıyafet al musaitsen uçak bileti al iki üç gün tatil yap. Hiç mi olmadı elektronik eşya al. Yarın bir gün sıkıştığında nakite çevir. Para kullanacak çok şey var ama bağımlılık buna müsade etmez.Nasıl degerlendirirsin mesela? 85 bin para değil de
oha ya naptin abi sen daha ne istiyorsun milyon mu be kardeşim 85k neyine yetmediDostlar dün son 1200 tl alıma 1000x tuttum 85k çektim hepsini bir günde sıfırladım, klasik olan olaylar ama hayattan aşırı soğudum yani payfixi bloke ettirdim artık girmeme kararı aldım, kazansakta yine gidiyor bi şekilde
Bu slot yüzünden Birgün kendimize kıycaz nezaman bakalımDostlar dün son 1200 tl alıma 1000x tuttum 85k çektim hepsini bir günde sıfırladım, klasik olan olaylar ama hayattan aşırı soğudum yani payfixi bloke ettirdim artık girmeme kararı aldım, kazansakta yine gidiyor bi şekilde
Yapma renktasim biz sensiz napcazBu slot yüzünden Birgün kendimize kıycaz nezaman bakalım
CanımsınYapma renktasim biz sensiz napcaz
Abi en kötü evin eksiğindne başlarım 30 k bi klima alırım çocuğuma akülü araba alırım vs vs para olduktan sonraNasıl degerlendirirsin mesela? 85 bin para değil de
off çok fena geçmiş olsun dost5 6 ay önce 300 bin lira jackpot yakaladım vbetten bütün para gitti üstüne 300 bin borcladim hayattan gram zevk almiyorum
Açtırırsın yine bizde hafta da bir kez kapattırıyoruz en son kapatmadılar bol şans diye mail atmışlarDostlar dün son 1200 tl alıma 1000x tuttum 85k çektim hepsini bir günde sıfırladım, klasik olan olaylar ama hayattan aşırı soğudum yani payfixi bloke ettirdim artık girmeme kararı aldım, kazansakta yine gidiyor bi şekilde
Bende yüksek alıyorum böle arada bı. Ama o gün daha oynamam kesinlikle. Anında neden oynadın. Tamam kumarbaz adamızda. İnsan yüksek alınca bı es verir be Dostum. Neyse sağlık olsunDostlar dün son 1200 tl alıma 1000x tuttum 85k çektim hepsini bir günde sıfırladım, klasik olan olaylar ama hayattan aşırı soğudum yani payfixi bloke ettirdim artık girmeme kararı aldım, kazansakta yine gidiyor bi şekilde
@ÜmitolojiGooooolll wonanzoooo