- 14,359
- 7,850
- 113
Ayni alanda oynanmali demis amaFrespin aldım kazancı sporda oynadım çekim verdim 10 dakikada geldi arkadaşlar
Ayni alanda oynanmali demis amaFrespin aldım kazancı sporda oynadım çekim verdim 10 dakikada geldi arkadaşlar
Kardeş ben Frespin aldım 356 lira verdi sonra sporda 1.153 lira yaptım çekim verdim 10 dakika sürmedi geldi paraAyni alanda oynanmali demis ama
Bende deneyeyim o zaman öyle, eyvallahKardeş ben Frespin aldım 356 lira verdi sonra sporda 1.153 lira yaptım çekim verdim 10 dakika sürmedi geldi para
Slotun teknigimi olur . Kandirma milleti burda .sansina girmis iste..Üyeliğim varmış deneme kullanmadim 98 fs eklendi.ilk 11.ci spinde bonusa girdi ( kendi isteği ile olmadı tabii çok özel bir teknikle. Hemen çıkış yaptik ki az vermezsin.) )
Bol şans kardeşim dede verdi bana 356 'yiBende deneyeyim o zaman öyle, eyvallah
Bol kaznclar dostumPaylaşan arkadaşa teşekkürler çekim verdik 2 dakikada ödendi .
VPN açık kaldıysa ondan olabiliyorÜye olmayın direk ip hatası verdi . Hiç bir şekilde üyeliğim yoktu ilk kez duydum
13.07.2024 01:52:33
Aynı ip adresi ile yalnızca bir kullanıcımız bu bonustan faydalanabilir.
IPTAL
Senin beceriksizliginBöyle sitenin aq.
3 kere 980'lere geldim 1k olmadı bakiye. 500'lere düştüm geri çıktım falan bir türlü 1k göremedim.
Kanka valla her şeyi denedim, 10'dan farmladım 50'den farmladım. Spin satın aldım. Hep bakiye 400-500'lere düştü geri 980'lere çıktı bir türlü 1k olmadı.Senin beceriksizligin
Saglik olsun adamim, bol sanslarin olsun talihsizlik olmus senin 😅Kanka valla her şeyi denedim, 10'dan farmladım 50'den farmladım. Spin satın aldım. Hep bakiye 400-500'lere düştü geri 980'lere çıktı bir türlü 1k olmadı.