- 6,720
- 2,433
- 113
Napolyon çakaldır bunlara prim vermez tabi parası hala kaldıysa , bana kalırsa yarın babasından kalma barettasına kurşun alcak para arayacak ama umarım yanılırım hahaKerkecek herhalde 🤣🤣🤣🤣
Napolyon çakaldır bunlara prim vermez tabi parası hala kaldıysa , bana kalırsa yarın babasından kalma barettasına kurşun alcak para arayacak ama umarım yanılırım hahaKerkecek herhalde 🤣🤣🤣🤣
Aman haci yazık la valla. 😂Napolyon çakaldır bunlara prim vermez tabi parası hala kaldıysa , bana kalırsa yarın babasından kalma barettasına kurşun alcak para arayacak ama umarım yanılırım haha
Kaybederse gerçekten üzülürüm şaka bi yanaAman haci yazık la valla. 😂
Bilader bak yoluna burası bildiğin forumlar gibi üç beş bize de damlar yeri değilÇok merak ettnse sende gel grup yapalımm
Tamam kardeşim banlanınca yaparsın grup terbiyesiz ahlaksız yakışıyor mu hiç . !Çok merak ettnse sende gel grup yapalımm
Tebrikler kardeşim kazancın daim olsun süper kazanç
Özele gel kardes
özelle uğraşıp adamı rahatsız etmeyeydin reis paparanı at burdaki herkes ne kadar parası varsa yollasın.@napolyon özeöe gelirmsn?
Az sonra ban listesinin en altında ismini okuruz dostNe ayak la bunlar başkan bunları banlar birazdan
İnşallah para çekip ediyordurUlen napolyon forum birbirine girdi sen kayiplardasin. Kaybettim beyler dayanamadım deme valla pis soverler 🤣🤣🤣
çok iyi dostum vallahi tebrikler dostum tebrikler kazancın devri daim olsun çekilişi bekliyorum bende
üstadım kimse sormamış sanırsam ama ben sorayım 50 try yi veya konuda bahsettiğin 115 tl yi nasıl 78 bin 78.000 try ulaştırdın lighting rulette mi yaptın hepsini birde son olarak nasıl oynadın yani lightning rulette yaptıysan eğer hepsini oynama şeklini de merak ediyorum doğruya doğru dost şimdiden teşekkürler