- 56,490
- 30,656
- 113
slovenya çin baskte maçına -2,5 tan ev kazanır basforumun en iyisi mi enişte abimiz
slovenya çin baskte maçına -2,5 tan ev kazanır basforumun en iyisi mi enişte abimiz
geldi bu kendim oynasam slksn gelmezbence en mantıklısı balkani 3 atar oynayabilirsin. 2 oran olduğunda şu an 1.8 falandır
Kardesim bildigini oyna kendi sansina güven para senin sans senin herkes 1 mac vermis kafan corba olur hata yaparsinArkadaşlar 12.5k kasam var 25k yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı yapabilirsek dağıtım yapalım biraz
Yok la basma bakma burdakileretüm kasayı mı basmalıyım sizce?
maçı bulamadım biliyor musungeldi bu kendim oynasam slksn gelmez
%49.50 şansın vardırdost şimdi yoracak kendini yine kaybedecek bari orada %50 şans var ya olur ya olmaz
konferans ligi var ya balkani-larne maçı oydu . ama sen çok düşünürsen kaybedersin direkt basacan ben az önce tarafbette 2 saat uğraştım kaybettim boşa gittimaçı bulamadım biliyor musun
1500 de buna bastımslovenya çin baskte maçına -2,5 tan ev kazanır bas
48,6 başkan hesapladım%49.50 şansın vardır
sıfırı unutmayalım Lütfen
Burnley Gol atara 90 dakka at1500 de buna bastım
sakin dost ev kaznırsa zetn 3 farkta olur uzatmada dahil zaten9.5k kasa kaldı 2 maç da beklemede ama ikisi de zor gibi ya
1500 de buna bastım 8 k kaldıson 1 maç yaziyim içimde kalmasın yukarda bir arkadaşta yazmış kopenhag maçı 3.5 üst olur
Evet kayıp bonusu olan bir yeri seç öncetüm kasayı mı basmalıyım sizce?
25 olmadan çekemiyorum dost yaHiç basmadan direk kasayı dagıtmak daha mantıklı 😂
manu 2.5üst allınArkadaşlar 12.5k kasam var 25k yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı yapabilirsek dağıtım yapalım biraz
Kayıp bonusu diye bir şey var yüzde 60 şansı%49.50 şansın vardır
sıfırı unutmayalım Lütfen