Vaooov şaşırtmalı cevap yineDost karanın Meali
Balık etli bir vücuda sahip bir kadının, erkeğin istediği her şeye sahip olmasıdır.
SoralımBak Mesela @Shellac Sor oda balıketlı sever Dost Rihanna Asıgıdır kendısı Dogrumu Dost
Dusunelecek bırsey yoktur Dost olan oldugu zmaanda iyi yada kotu yasanmıstır oyuzden dusunelecek bırseyim yoktur@Novasky 10 metrelik bir havuzun içindesin dışarıdaki palmiye ağacına bakıyorsun ve gece.. palmiye ağacının tam arkasında yarım ay görünüyor ama belirli belirsiz o vakit kimi düşünürsün
Peki böyle bir durumda havuzda ne kadar kalmak isterdin. Saat 01:57 sularıDusunelecek bırsey yoktur Dost olan oldugu zmaanda iyi yada kotu yasanmıstır oyuzden dusunelecek bırseyim yoktur
Bu saatte Sorma Dostumuz kagıt sayıyordur Sımdı masadaSoralım
Rihanna & gigiBak Mesela @Shellac Sor oda balıketlı sever Dost Rihanna Asıgıdır kendısı Dogrumu Dost
02,57 cıkardım dost 1 saatten sonra olanıda kaybederız malum suda saklanıyorPeki böyle bir durumda havuzda ne kadar kalmak isterdin. Saat 01:57 suları
Birazdan koyun sayarım muhtemelen ya da keçi. Seçimler geceden geceye değiyor açıkçası bazen üç gün üst üste keçi saydığım olmuşturBu saatte Sorma Dostumuz kagıt sayıyordur Sımdı masada
Helal dost Arıya konacagı cicegi ogretecek degiliz
Siyah beyaz Bir bayan ırkçı değilim gördüğümü söylüyorum
Rihanna Bu resımde bile Gider Dost Rihannayı reddedıcek adamın aklından Suphe ederım Yada on takım yoktur Degil Dost @ShellacSiyah beyaz Bir bayan ırkçı değilim gördüğümü söylüyorum
Bu kadar net bir sürede çıkıyorsan randevularda ne geç kalmayı ne de geç kalınmasini sevmiyorsun02,57 cıkardım dost 1 saatten sonra olanıda kaybederız malum suda saklanıyor
Dogrudur Dost Tam isabetBu kadar net bir sürede çıkıyorsan randevularda ne geç kalmayı ne de geç kalınmasini sevmiyorsun
Red etmek için önce ulaşılabilir olmak gerekiyorRihanna Bu resımde bile Gider Dost Rihannayı reddedıcek adamın aklından Suphe ederım Yada on takım yoktur Degil Dost @Shellac
Isabet demişken dart 🎯 oynamayı seviyor musun ve daha önce hiç dart bahsi aldın mıDogrudur Dost Tam isabet
Gecen guzel olsun Dost Ben kacarRed etmek için önce ulaşılabilir olmak gerekiyor
Ulaşılamayacak şeylerin hayalini kurmak da saçma oluyor.
Best10 da Zamanında 5 k kaybetmıslıgım vardır dart taIsabet demişken dart 🎯 oynamayı seviyor musun ve daha önce hiç dart bahsi aldın mı
Ihtiyar için uyku vakti olmalıGecen guzel olsun Dost Ben kacar