- 7,993
- 3,627
- 113
Tesekkur ederim böyle doğru sözlü dostlara.Allah daha çok ömür versin dayı bakma sen burdakilere sen 100 lira icin neler yaparlar biz seni seviyoruz
Tesekkur ederim böyle doğru sözlü dostlara.Allah daha çok ömür versin dayı bakma sen burdakilere sen 100 lira icin neler yaparlar biz seni seviyoruz
Bu da 2.5 üst + korner 12.5 üst kombine .İşte Golll ..İşte Skor 1-5
( öngörü!..)Ekli dosyayı görüntüle 521162
Anlamadık dost seniYaş 65 İbo'nun bı şarkısı vardı 65de bilmem ne bu hacı 65de neyse amk
Yaş 65 İbo'nun bı şarkısı vardı 65de bilmem ne bu hacı 65de neyse amk
Aşağıda ibo koyduk.eski türküdürAnlamadık dost seni
Diyorumki İbrahim Tatlıses varya bı şarkısı vardı yaş 65 diye 65de sizi iner dizine 60inda duman çöker gözüne 65 hiç bakılmaz yüzüne ahireti gözetir suphana benzer 65den sonra beller bükülür bütün damarlardan kanlar çekilir ha işte bunu diyorumAnlamadık dost seni
Teşekkürler dost yorduk seniDiyorumki İbrahim Tatlıses varya bı şarkısı vardı yaş 65 diye 65de sizi iner dizine 60inda duman çöker gözüne 65 hiç bakılmaz yüzüne ahireti gözetir suphana benzer 65den sonra beller bükülür bütün damarlardan kanlar çekilir ha işte bunu diyorum
Helal be dayı
Yoruldum tabi kolaymiTeşekkürler dost yorduk seni
Dayıya kes faturayı kazanmış bakYoruldum tabi kolaymi
Valla gardaş ben kimseden bugüne kadar bişey istemedim ama kesecem yapacak bişey yok emmi duyuynmu benizaten olecegizDayıya kes faturayı kazanmış bak
Dayı bu şarkıyı silme dinledim öyle duygulandım öyle duygulandım moralim bozulurken dinlerim yoksa kazanmissin cezanı keserim
Vergilerimiz dolaysız vergidir.Dayıya kes faturayı kazanmış bak
100 kayıp bonusu ile x2 ye katladık.( 2 gün uykusuz 100 direk basarsan kaybedersin tabii uyuduk kalktik)Bu da 2.5 üst + korner 12.5 üst kombine .Ekli dosyayı görüntüle 521163
Betoffice deki 200 kazanci zevk yapmasak .100 kayıp bonusu ile x2 ye katladık.( 2 gün uykusuz 100 direk basarsan kaybedersin tabii uyuduk kalktik)
Korner tam Ekli dosyayı görüntüle 521179