- 8,093
- 3,668
- 113
Sorsaydın bize 1X olurdu maç sonuİlk golü Gürcistan atara falan yanlışlıkla bassaydık zengindik..
Sorsaydın bize 1X olurdu maç sonuİlk golü Gürcistan atara falan yanlışlıkla bassaydık zengindik..
Neden!..bizim çok eski taktik..22:04 de yukarda paylaştım.. Sen de 1X verebirdinEkli dosyayı görüntüle 563701
Hurafe dayı inanma bunlaraNeden!..bizim çok eski taktik..
Aynı saatte başlayan 2 maç Major liglerde
Yukardaki örnek uzerinde anlatalım.
•••••••••••••••
1 0 2
1 0 2
••••••••••••••
Üsteki maç sonu: 1 olursa
Altakiler : 1 veya 0
Üsteki. 0 olursa
Altaki. 0 yada 2
Üsteki 2
Altaki 1 yada 2. Gelir..
Bunun yanında 3 maçlık da var
Onyilar boyu deneyledigim bir taktik..Hurafe dayı inanma bunlara
BekleOnyilar boyu deneyledigim bir taktik..
" hurafe " çok farklı birsey. Asırlar boyu devam eden yanlış inançlar.. "
Bizimki 30 yıl önce iddaa başladığından beri
Haklısın reis 😅Bak ne güzel oğlun seminerler veriyor sen burada 5 liralık spin 50 verdi, x sitesi bonus 10 freespin 1000 yap 100 çek paylaşıyorsun biraz vizyon, ahiretine yatırım yapmanı tavsiye ederim
NapcanMaçın var mı dedem
Kupon?Napcan
Allah senin nesline sabir versinBu gecenin ☆☆☆☆☆
Günaydınlar...
Site Adi: Şutbet..
04:14 te çekim verdim ödeme gecikince iptal ettim.42 dk lik bir gecikmeydi..Halen canlı destek " yoğunluk " var dedi..Doğrudur tabii binlerce kişi kesin vardır bizim sıra akşama dek gelirmi? Dedim.
[ kizginligimdan iptal ettim..dedim ulan siz 200 ödeme geciktiriyirsunuz..bakiyem 600 üzeri idi zevkine oynaya oynaya 200 de braktim.yani yatırım miktarı 200 tl..200 e 200 frepin yatırım bonusu kullandık.cevrim bitti çekmedik.. Bu durumda miktarı çoğaltılmaya karar verdik.]
Ve sadece yine slot da 600 yaptik..
2.ci çekim talebi. 05: 36. Şimdi saat 09:17...neredeyse 4 saat..4 saat..
Berna çıktı yine canlı desteğe..
Bu sefer daha fazla ( alaylı ifadelerimle) .." Yine mi sen!..Berna!." Dedim ..biraz da o sinirlensin gece vardiyası hala bitmemiş.. ( Berna da uydurmaya tabi)..
" ben bir karar verdim" Berna dedim büyük harflerle..kararımı sonra açıklarım..ayrıldım.