- 17,256
- 12,102
- 113
Denizde kum dayı da para bitmiyor nedense kanka
Denizde kum dayı da para bitmiyor nedense kanka
Bu maç da da korner ilişkisi aynen böyle 3/1 gol -1İlk yari direk ev sahibi verdim.Verdim çünkü o an Korner Sayısı 3/1 oldu..( %90 yanıltmaz yillardir)
Ekli dosyayı görüntüle 605102Ekli dosyayı görüntüle 605103
Demektir kupon da saçmalık yok!Siz şimdi bu kupuna saçmalık dersiniz..Bunu yenilen takımın korneri çok olur mantığı ile 1xbet deki bakiyeyi bastim.Ekli dosyayı görüntüle 605107
Demektir kupon da saçmalık yok!Ekli dosyayı görüntüle 605142
3 kuruş mu 30 kuruş göndereyim)biz 3 kuruş bulacaz diye kıvanıyoruz, dayı basıyo da basıyo.
AYNI DURUM.KORNER 3-1 MAÇIN SON DAKIKALARI BUNU GÖRUR GORMEZ ÜST OYNADIM .Başta bir gol attı sayılmadı 90+ da ardından tekrar Gol.Bu maç da da korner ilişkisi aynen böyle 3/1 gol -1
Ekli dosyayı görüntüle 605124
Aaaa sen bir diğer ritürellerimi bir bilsen? Ama anlatmak yerine youtube video vermek daha anlaşılır.. örneğin 2-0 giden bir maça 3-0 kupon oyna " beyinde sanki maç 3-0 olmuş bitmiş gibi düşünce frekansını kullanarak kazanmak ( bu iş kuantum a göre kişisel gelişim vs gibi değil..inanç temelli)İlginç ritüelleri olan bir zebra.
Ben istanbulda yaşamıyorum.Karacaahmet de 1000 yap 100 çek promosyonu varmış
Biz sadece kumara 40 yıl önce başladık sizler belki 3-5 sene önce hiç farketmet sizler de bu bağımlılıktan bugün hemen kurtulaniyorsaniz ilerde aynen ben gibi olursunuz.. sadexe aramızda zaman farkı vardır ki bu izafiBen istanbulda yaşamıyorum.