- 8,124
- 3,672
- 113
Bune abi ne işe yarıyorBunun da CEO su benim))Ekli dosyayı görüntüle 553364
Bu saatten sonra vermez yarına kaldı benceUyelerini damızlık inek gibi gören site 5 saattir 5 milyon üyeye kod verecek." Banka gibi site" reklamı ile dolandırıcılığınin üzerini örtmeye çalışan site..
Payfix güncellemesi ile ne Alakası var
PAYFİX Kaynaklı güncelleme mevcuttur. Durum sitemiz ile alakalı değil, TÜM Siteler ve Şirkette bu şekildedir.
Çok kısa sürede aktif edilecektir.
İlk paylaşımı 15:50 de .şimdi saat 00:41. Yani tam 9 saat milleti kilitledi eşoğuglusu siteBu saatten sonra vermez yarına kaldı bence
Daha önce buna benzer verdiği sayı millet almadı tamamını ve kapattı sonunda.İlk paylaşımı 15:50 de .şimdi saat 00:41. Yani tam 9 saat milleti kilitledi eşoğuglusu site
106.1k abonesi var.bekleyen 5.5k yani %5.5 gibi ilgi bulamadı.cunku bir o kadar yatirimli 10k yap çekimde 1k yatirDaha önce buna benzer verdiği sayı millet almadı tamamını ve kapattı sonunda.
günlük şifreleri var dayı belirli tıklamalar sonrası veriyor 1 milyon coin, bilmiyorsan yazıym tek tek uygulaBunun da CEO su benim))Ekli dosyayı görüntüle 553364
R1X9Daha önce buna benzer verdiği sayı millet almadı tamamını ve kapattı sonunda.
Yeni site mi ?Dünden beri 1 deneme bonusu yeni site yatirimsiz 250 tl .
Sahabet 200 fs 1800 yaptik yatırım çekim
Yapma kral yeni site değil oDünden beri 1 deneme bonusu yeni site yatirimsiz 250 tl .
Sahabet 200 fs 1800 yaptik yatırım çekim
Yeni site dostum.Wattsaptan.Yapma kral yeni site değil o
Bunun için demedik.Yeni site mi ?
Ben alabilir miyimgünlük şifreleri var dayı belirli tıklamalar sonrası veriyor 1 milyon coin, bilmiyorsan yazıym tek tek uygula
Ekli dosyayı görüntüle 553606