25 Ocak 2020 #22 ragnarlothbrok1234 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 4,543 1,371 113 dersimli62' Alıntı: burda sevincimizi paylaştık herkes para istiyor dostum konuyu kapatır mısıın rica etsem @Shellac Genişletmek için tıkla ... Malesef öyle dostum bizim insanmz herseiyn karsiligini bekliyor. Bosver kral zaten 500 tl kimseye yollama git odemeni yap tekrar tebrkler
dersimli62' Alıntı: burda sevincimizi paylaştık herkes para istiyor dostum konuyu kapatır mısıın rica etsem @Shellac Genişletmek için tıkla ... Malesef öyle dostum bizim insanmz herseiyn karsiligini bekliyor. Bosver kral zaten 500 tl kimseye yollama git odemeni yap tekrar tebrkler
25 Ocak 2020 #23 D dersimli62 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 167 36 28 ragnarlothbrok1234' Alıntı: Malesef öyle dostum bizim insanmz herseiyn karsiligini bekliyor. Bosver kral zaten 500 tl kimseye yollama git odemeni yap tekrar tebrkler Genişletmek için tıkla ... eyvallah dosatum
ragnarlothbrok1234' Alıntı: Malesef öyle dostum bizim insanmz herseiyn karsiligini bekliyor. Bosver kral zaten 500 tl kimseye yollama git odemeni yap tekrar tebrkler Genişletmek için tıkla ... eyvallah dosatum