Blues google bi yaz hele bak bu gun sizin ile bir gun daha kutlayan bir grup var
Yok sizin ki 19.05 ve 19.03 teydi kardeşim yanlışın varBu gun dunya travestiler gunuymus
La mamodu internet e gir bak amk 19.07 escinseller gunu iste neye itiraz ediyon.Yok sizin ki 19.05 ve 19.03 teydi kardeşim yanlışın var
La mamodu internet e gir bak amk 19.07 escinseller gunu iste neye itiraz ediyon.
Onlar TOKİ genel müdürlüğü önünde veya Fransa Başkonsolosluğunda kutlar nerede kutlayacakTamam doğru o zaman bizim kutlamalar bagdat caddesnde siz nerde kutluyosunuz
Tamam doğru o zaman bizim kutlamalar bagdat caddesnde siz nerde kutluyosunu
Mamodu simdi sana bisey soylerdim ama diger fenerli kardeslere ayip olur.oyuzden kasinma....
10 dakikadır haykırarak gülüyorum helal olsun sana ( bir galatasaraylı olarak yazıyorum )Tamam doğru o zaman bizim kutlamalar bagdat caddesnde siz nerde kutluyosunuz
Heee gel boğanın 200 metre aşağıda solunda , formanıda giy gelValla ben dunya escinseller gununun bagdat caddesinde kutlandigini bilmiyordum.Orda gay bar mi var hangisi
Gel gel lafı olmaz her ilk bir başlangıçtır. Şuan tüm Fenerbahçelilere hakaret ettiğinin farkındasındır umarım.Bizim tayfayi toplayip gelelim biz koyde oturuyoruz biliyonmu abi hic gay gormedikde
La dedim ama o mamadu ya diger fenerli kardeslere ayip olacak dedim beni kudurtma dedimGel gel lafı olmaz her ilk bir başlangıçtır. Şuan tüm Fenerbahçelilere hakaret ettiğinin farkındasındır umarım.
Ben şaka yapıyodum adam harbiden gay çıktı iyi miBlues hastayim sana haci cik aradan su mamodu ile bas basa birak beni