- 266
- 265
- 63
1 tl ile rolling yapiyorum. Kasa suan 25 tl sayilir eger 2 saat icinde kasayi 200 e cikartirsam hepsini dagitacagim. Zaten zevk icin basladim
Ekli dosyalar
-
91.6 KB Görüntüleme: 73
Totheam maçına gol al simdi1 tl ile rolling yapiyorum. Kasa suan 25 tl sayilir eger 2 saat icinde kasayi 200 e cikartirsam hepsini dagitacagim. Zaten zevk icin basladim
Helql olsun sana 100 le başlasan 2500 dü1 tl ile rolling yapiyorum. Kasa suan 25 tl sayilir eger 2 saat icinde kasayi 200 e cikartirsam hepsini dagitacagim. Zaten zevk icin basladim
200 kazanıp 400 dagıtıyorsun arkadasım .hata yok degıl mı1 tl ile rolling yapiyorum. Kasa suan 25 tl sayilir eger 2 saat icinde kasayi 200 e cikartirsam hepsini dagitacagim. Zaten zevk icin basladim
robin hoodd1 tl ile rolling yapiyorum. Kasa suan 25 tl sayilir eger 2 saat icinde kasayi 200 e cikartirsam hepsini dagitacagim. Zaten zevk icin basladim
Nasıl Bi adamsın bilader senArkadaslar murraydan yattik ama en azindan teselli olsun diye yatan bursumdan 100 tl yi 20 ser tl olarak 5 kisiye paylastirmak istiyorum bu yorumu begenenlerden secerim saat 10 da aciklarim
Geçmiş olsun kardeşim keşke hep kazansan çok kazansan. Çünkü sen temiz kalplisin ❤Arkadaslar murraydan yattik ama en azindan teselli olsun diye yatan bursumdan 100 tl yi 20 ser tl olarak 5 kisiye paylastirmak istiyorum bu yorumu begenenlerden secerim saat 10 da aciklarim
Burs paranı dağıtma ihtiyacın varsa.Arkadaslar murraydan yattik ama en azindan teselli olsun diye yatan bursumdan 100 tl yi 20 ser tl olarak 5 kisiye paylastirmak istiyorum bu yorumu begenenlerden secerim saat 10 da aciklarim