- 3,554
- 1,106
- 113
Bol sanssss abim
Saat 10cok uzun sure değil mi abimArkadaslar murraydan yattik ama en azindan teselli olsun diye yatan bursumdan 100 tl yi 20 ser tl olarak 5 kisiye paylastirmak istiyorum bu yorumu begenenlerden secerim saat 10 da aciklarim
Ben yazdım abi bajmadınmıArkadaslar uzun zamandir iddaa oynuyorum universite ogrencisiyim binlerce lira kazanip kaybettim ama artik boyle 1 tl 2 tl 50 tl ile rolling yapip hem egleniyorum hemde iddadan kurtulmaya calisiyorum burs mevzusuda maglum universite okuyunca yuzlerce vakif kyk burs veriyorlar sagolsun sizden tek dilegim begenme yerine gercekten paraya ihdiyaci olan kardeslerim varsa bana ozel mesaj atabilir yasakmi bilmiyorum ama eger yasaksa burdan yazabilir birkac arkadasada ekstra yemek sigara v.b ihdiyac yardimi yapmak istiyorum
Yazdım abi ozeldenArkadaslar uzun zamandir iddaa oynuyorum universite ogrencisiyim binlerce lira kazanip kaybettim ama artik boyle 1 tl 2 tl 50 tl ile rolling yapip hem egleniyorum hemde iddadan kurtulmaya calisiyorum burs mevzusuda maglum universite okuyunca yuzlerce vakif kyk burs veriyorlar sagolsun sizden tek dilegim begenme yerine gercekten paraya ihdiyaci olan kardeslerim varsa bana ozel mesaj atabilir yasakmi bilmiyorum ama eger yasaksa burdan yazabilir birkac arkadasada ekstra yemek sigara v.b ihdiyac yardimi yapmak istiyorum
senin gönlün çok zengin başkan. umarım kat kat fazlasını kazanırsın.Arkadaslar murraydan yattik ama en azindan teselli olsun diye yatan bursumdan 100 tl yi 20 ser tl olarak 5 kisiye paylastirmak istiyorum bu yorumu begenenlerden secerim saat 10 da aciklarim
ARKADASIM BURS PARANSA BOSA HARCAMA BURSUNU 100 TL DEGERLIDIR OGRENCI ICINArkadaslar murraydan yattik ama en azindan teselli olsun diye yatan bursumdan 100 tl yi 20 ser tl olarak 5 kisiye paylastirmak istiyorum bu yorumu begenenlerden secerim saat 10 da aciklarim
aradığım yorumBende o parayla matematik dersi al 200 TL'yi 20 kisiye 20 TL olarak nasıl böldün