- 2,938
- 1,230
- 113
La bı çinko tombala bişey yapamadım ya kaç defa oynadım
pars yazmış otomatik yazı düzeltme hepsi yazacaktımDün 1xslot için jetonla yatırım yapayım dedim 200 tl gitti jetona para yatırayım diye dumanbet e attım pars gitti çapraz çekim var dumanbet te
Kral bize bilgi ver ne yaptınBeyler tek elde 600tl oldu napcaz şimdi
neresi iyi bu tür siteler adam soyucu.hile yapiyorlar.kasadaki kartlar çikar hepCok iyi biseymis bu ya
Para yatirilmaz tuzak. Oyun başlamadan 50tl lik kart aldım 12 tane. Benden başka kart alan yoktu son saniyeye kadar dikkat ettim . Ne hikmetse başkalarına çıktı oda da tek ben vardımKral bize bilgi ver ne yaptın
sen olsan ne olacak bir sürü kart var orda sana mı cıkması lazım yaniPara yatirilmaz tuzak. Oyun başlamadan 50tl lik kart aldım 12 tane. Benden başka kart alan yoktu son saniyeye kadar dikkat ettim . Ne hikmetse başkalarına çıktı oda da tek ben vardım
Alınmayan karta nasıl çıkıyor aga hicmi oynamadın yılbaşında tombalasen olsan ne olacak bir sürü kart var orda sana mı cıkması lazım yani
Kardeşim 1xbetmi bu?1 kere yatırım şartı var arkadaşlar detayları sorun canlı desteğe sitenin yorumlara da bakın ben buna benzer bi sitede oynuyodm herşey aynı isim farklı bu sitede henüz yatırım çekim yapmadm bakiye yaparsam deniycem benden bu kadar gerisi sizde
Tombalada mantık o şekilde işlemez .Alınmayan karta nasıl çıkıyor aga hicmi oynamadın yılbaşında tombala
Yatirimli diyor50 tl pardn