Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2 Haftalık Ban'dan Sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Ben sakinim dost 8 tane foruma üyeligim var bunların 5 tanesi beş para etmez nedeni dilediğin gibi küfür yazabilirsin konulara 1 tane admin karışmaz sana küfür serbest konu açma serbest ilgi alaka yok sponsor sitede paran kaldığında 500 tane etiket at 1 tanesi ilgilenmez cevap vermez üstüne banlanırsın oda yetmedi sponsor sitenin avukatlığını yaparlar bu forumlar tam benlik miş tamda bana goreymis dersen dm at oralarda takil
En iyi forum bizim forum
Diğerlerinin a..korum

Doğru değil mi kral

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
Bende öyle oldum işte 15dakikada 2kez banlandim ben olsam bende banlardim kendimi çünkü bı .iç yüzünden ağzımı bozdum şikayet etmiş galiba
hiç uğraşma huyunu konuşmasını beğenmediğin adamları yoksay önüne çıkmaz yorumları

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
Sully mıdır nedir bı acayip adam yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor bunun gibi çok forumda en iyisi muhattap almamak su forumda kimseyi tanımadığım halde kanımın isindigi 5/6insan var selam olsun onlara
benim yoksay listesinde var o kişisel sorunum yok ama cins yorumları var alakasız yerlerde kavga çıkmasın diye önden önlemi aldıydım ta ne zaman :)

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,140
535
113
Yok hükmünde bundan sonra eyvallah alotell pardon alobar kardeşim
Dmden açtım ağzımı yumdum gozumu ona haklısın yazdı sonra ban yedim dm ye biseyler yazmış kesin küfürdur diye bakmıyorum büyükluk bende kalsın hadi eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...