- 18,718
- 12,755
- 113
O zaman devam edeyim hic kimse kırılmasınSen şu an mesaj atmayı kessen 1 seneye geçerim kanka, eyvallah.
O zaman devam edeyim hic kimse kırılmasınSen şu an mesaj atmayı kessen 1 seneye geçerim kanka, eyvallah.
La ne çağırıyon adamı uykusundan döndü belki de? :dAhahshahhahaah ulan knka
Oo iyiymiş sen ve umut varken şans gülmüş11 tl kazandin
Ya yok sigara almaya gitmiştimLa ne çağırıyon adamı uykusundan döndü belki de? :d
Tebrikler reisOo iyiymiş sen ve umut varken şans gülmüş
Ben geyiğindeyim başkan zaten, 3 dakikada hemen uyuyacak mısın sanki?Ya yok sigara almaya gitmiştim
Espri yapiyor adamBen geyiğindeyim başkan zaten, 3 dakikada hemen uyuyacak mısın sanki?
Yolla gelsin be talibim3. Kim onada 11 tl düşüyor
Ya gidip o mesaji nerden buldun allah icinO zamanlar chattan dağıtım yapıyoduk bak bu adam sitenin ilk dolandırıcılarından adam gibi sigaram yok deseydi atacaktım. Böyle yatırım istiyo muhabbetlerine gelemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 72858
Sağol dostum.vallahi konunun başında n beri seni ve umut u gördüm konuya öylesine takıldım.ilk 2 burda nasılsa diyeTebrikler reis
Yok biliyorum dostumBen geyiğindeyim başkan zaten, 3 dakikada hemen uyuyacak mısın sanki?
Baktım duruyormus kanka biliyon dağıtım dedin mi mesaj kutusu doluyorYa gidip o mesaji nerden buldun allah icin