- 246
- 272
- 63
Amasya Merkezde Askerim Askerliğini Yapan Abilerim Askerlik İle İlgili Bilgi Verebilir Mi Şuna Dikkat Et Şu İnsanlara Dikkat Et Gibisinden Her Türlü Bilgilere Açığımdır
İlk günü unutmaAmasya Merkezde Askerim Askerliğini Yapan Abilerim Askerlik İle İlgili Bilgi Verebilir Mi Şuna Dikkat Et Şu İnsanlara Dikkat Et Gibisinden Her Türlü Bilgilere Açığımdır
İzmirliyim askerde biliyorsun ki izmirliler çok çektiriyor o yüzden pek sorun olacağını düşünmüyorum gitmeden 1 ay önce whatsapp grubunda zaten en az 200 kişiyle tanıştık ettik bizden erken gidenlerde oldu o yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum açıkcasıÇakal ol reis gözün açık olsun üst devre felan dinleme hep dikine git yoksa ezilirsin
Vay hemserim Izmirliyiz Göztepeliyiz ha ?İzmirliyim askerde biliyorsun ki izmirliler çok çektiriyor o yüzden pek sorun olacağını düşünmüyorum gitmeden 1 ay önce whatsapp grubunda zaten en az 200 kişiyle tanıştık ettik bizden erken gidenlerde oldu o yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum açıkcası
Hayırlı olsun kardeşim bende askere deceğim sen ne zaman askerlik hizmet tercihi yapmıştın.Amasya Merkezde Askerim Askerliğini Yapan Abilerim Askerlik İle İlgili Bilgi Verebilir Mi Şuna Dikkat Et Şu İnsanlara Dikkat Et Gibisinden Her Türlü Bilgilere Açığımdır
Bu kutsal vatan vazifesini huzurla rahat yapmani ve teskere alip dönmeni Allahtan dilerim.Amasya Merkezde Askerim Askerliğini Yapan Abilerim Askerlik İle İlgili Bilgi Verebilir Mi Şuna Dikkat Et Şu İnsanlara Dikkat Et Gibisinden Her Türlü Bilgilere Açığımdır
sene 2010da yaptım 15 ay acemi birliği manisa kırkağaç komando, usta birliği muğla bodrum türizm jandarma, askerde adan zye her çeşit insan tanırsın duruşunu efendiğilini bozma kendin ol yalandan uzak du 6 ay dediğin ne su gibi gelip geçer gardaşım..Amasya Merkezde Askerim Askerliğini Yapan Abilerim Askerlik İle İlgili Bilgi Verebilir Mi Şuna Dikkat Et Şu İnsanlara Dikkat Et Gibisinden Her Türlü Bilgilere Açığımdır
30 yasinda askere gittim.Askerler baba derdi.kimse kariamazdi.matbaam da fotokopi cekerdim.Cayim kahvem eksik olmazdi8 ay kisa dönem 90/1 askerlikyaptim.33 gun izmir poligon.Geri kalani izmir deniz dersane karsiyaka nallidere.Hayatta benim kadar rahat askerlik yapani yoktur herhalde.Gunlerimiz cok guzel gecti.Hayatimin en mutlu gunleri oldu.
bnm kadar değildir komtanlarla beraber 6 kişiydik villada askerlik yaptık 12 ay iştima gçrmedim hergün akşam o bar senin bu bar benim sözde devriye atıyoduk8 ay kisa dönem 90/1 askerlikyaptim.33 gun izmir poligon.Geri kalani izmir deniz dersane karsiyaka nallidere.Hayatta benim kadar rahat askerlik yapani yoktur herhalde.Gunlerimiz cok guzel gecti.Hayatimin en mutlu gunleri oldu.