Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu 20 TL Deneme Bonusu (Yeni) 50TL yatırımlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dem bele3538

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
345
45
28
aynen iyiki vermemişsin neyse beyler allaha emanet olun bu foruma da son girişim görüşmek dileğiyle

asum58

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
88
29
18
dembele kardes mesajımı okudun deılmı olursa yazıcam sana tmm

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
Neden hesabı verirsin ki yardimci olacak insan hesabina gönderir parayi

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,034
494
83
@evolaydis reis hesabı patlatanda. dembeleden sıkayetcı özelden konustum. yanı bu ısın ıcınden cıkılmaz. keske su actıgım konuyu sılebılsem.

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,034
494
83
dembeleden no ıstedım o da vermedı bana diyor. guven vermedı dıyor :D değişik bi durum neyse abı ben susuyorum daraldım cıdden

dem bele3538

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
345
45
28
kardeşim hesabı vereyim gir bak bakayım çevrim bittiği halde neden salah gibi 6 orana 180 tl basayım

dem bele3538

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
345
45
28
benden telefon felan istemedi yalan atıyor neyse allah büyüktür bir yerden çıkar onun acısı

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Dembele yatırım yapmadan çekim talebi verseydin keşke bazen yatırıyorlar sen güvenme kimseye sanal burası kimse gerçek değil

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,034
494
83
valla beynim dondu bugun reis kim haklı kım haksız bısey dıyemıyorum ama ıyı bıldıgım sey su artık daha ben konu acmıcam bu sıteye

dem bele3538

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
345
45
28
neyse bundan sonrada allah bir dediğinden başka kimseye bu forumda inanmayacağım

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
çok büyük bi küfürü hakedio hakedio da sen nası böyle evin camını kapısını nasıl açık bırakırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...