Yakın gözlüğü alsın istersen bi tane de bastonO zaman güneş gözlüğü ya da parfüm
Yakın gözlüğü alsın istersen bi tane de bastonO zaman güneş gözlüğü ya da parfüm
Öğretmenler güneş gözlüğünü severler aslındaO zaman güneş gözlüğü ya da parfüm
Öğretmenler komple sıkıntı ya, hayvan gibi araştırıp en çok yakışacağı alırsın yüzüne güler sonra gider evinde köşeye atar belki de. Öğretmenlerimi hiçbir zaman sevemedim sadece ingilizce hocam çok seksiydi onu severdim. Benden bu kadar dost umarım en güzel hediyeyi alırsın... Saygılar sevgiler...Öğretmenler güneş gözlüğünü severler aslında
Ama benim beğendiğimi begenmeyebilir
Yedekte aklımda dursun
Aklıma başka bir şey gelirse DM atcam kral iyi gecelerBeyler hepinize tesekkurler
Ben yatar iyi geceler
@Shellac reis konuyu kapatır mısın
Hediye denince bonus akla gelen yerde pek bi şey cikmaz🙃
Reis öğretmenin konu başlığını okusa kahrolur 😂😂 şaka bir yana güzel bir kalem ve erkekse gömlek kadınsa çiçekDostlar cumartesi günü 20 yıl önceki ortaokul öğretmenimle buluşacağım.
20 yıldır kesintisiz internet üzerinden telefon üzerinden görüşüyoruz .Arada uzun mesafe hep olduğu icin kismet bu anmış .
Orjinal fikri olan yazabilir mi?
Ne hediye alabilirim maddi manevi
Du bakim suna bi neymisŞundan al bi tane orda ikamet ediyorsa Atatürk çiçeği bu sen beni dinle gözlükmüş bardakmış hikaye onlar Ekli dosyayı görüntüle 555001
Ulan iki saattir hediye araştırıyorum gözlük çıktı karşıma diye niye eziyosun beni sdgsdgsdhfsŞundan al bi tane orda ikamet ediyorsa Atatürk çiçeği bu sen beni dinle gözlükmüş bardakmış hikaye onlar Ekli dosyayı görüntüle 555001
La baktım da güzel de duruyor ama netten alabilirim o da en erken 22 haziran diyoŞundan al bi tane orda ikamet ediyorsa Atatürk çiçeği bu sen beni dinle gözlükmüş bardakmış hikaye onlar Ekli dosyayı görüntüle 555001
Kadına çiçek götüreceksin kadın diyecek ki bu ne, sen de siz Atatürkçüsünüz ya hani size Atatürk çiçeği aldım mı diyeceksin... gözlük fikri daha iyiydi agLa baktım da güzel de duruyor ama netten alabilirim o da en erken 22 haziran diyo
Has Atatürkçüler bilir o cicegiKadına çiçek götüreceksin kadın diyecek ki bu ne, sen de siz Atatürkçüsünüz ya hani size Atatürk çiçeği aldım mı diyeceksin... gözlük fikri daha iyiydi ag
Niye evleniyo mu kadın ag5 tane çeyrek altın al bence ona
Sor yine sen çiçekçilere bir kezLa baktım da güzel de duruyor ama netten alabilirim o da en erken 22 haziran diyo
Yarın sorayim çok zor ihtimalSor yine sen çiçekçilere bir kez
Nerde olduğunu goruyorsunseni güzel yerlere getirmene vesile olduysa sen ona en güzel hediyesin