- 20,912
- 17,229
- 113
Sesko vatana ihanetten yargılanmalı bu gece
Pepe al da at dedi lavuk kaleciye pas attı resmenSesko vatana ihanetten yargılanmalı bu gece
Annesi portekizliSesko vatana ihanetten yargılanmalı bu gece
Onun ben anasını.. acayip destekliodum Slovenyayı ama gecemediler turuAnnesi portekizli
Arada oluyor hep üst olsa paraya başka bir şey demek gerekirPeki titanes maçında 140 sayı çıkması
2.5 üst olsun kim geçerse geçsin gayri o noktadayım.Türkiyem turu geçecek inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 566798
Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada grubunu ikinci sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdıran Türkiye,
Avusturya'yı da geçerek çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor. Leipzig şehrinde aynı adı taşıyan stadyumdaki maç, TSİ 22.00'de başlayacak.
Ay-yıldızlı ekip; Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu'nu 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile Portekiz'in ardından ikinci sırada tamamladı.
Avusturya ise Fransa, Hollanda ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu'nu 6 puanla lider olarak bitirmeyi başardı.
Bu turu geçen ekip, Hollanda-Romanya eşleşmesinin galibiyle 6 Temmuz'da Berlin'de çeyrek final mücadelesine çıkacak.
Arda kaç kez santrafor olarak oynadı.. Orkun bir boka yaramıyor Arda'yı al 10 numaraya koy forvete Cenk veya Semih'i. Ya bu adam kanser edecek bizi.
Olumlu bir şey söyleyip dengeleri tersine çevirmemek için susuyorum 😅Turkiye hollanda loading...