- 529
- 593
- 93
Keşke alt oynayanlarda senın kadar şanslı olsa ..Şu kadar şanslı olsak yeter ya..Koca maça 1.5 üst veya bir yarıda gol olur giriyoruz pozisyon olmuyor, şu skora duruma bak..Şans bizede uğrar inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 120618
5.4 olduŞu kadar şanslı olsak yeter ya..Koca maça 1.5 üst veya bir yarıda gol olur giriyoruz pozisyon olmuyor, şu skora duruma bak..Şans bizede uğrar inşallah.
Kardeş sen yanlış anladın beni , ben oynamadım bu maça..oynayınca maç kuruyor ve yatıyoruz, oynamazsak 8-9 gol çıkıyor dedimKeşke alt oynayanlarda senın kadar şanslı olsa ..
Betkanyon turnuva kuponum .Bu arada ilk maç geldi ve çok sevinçli tüm.26 maç kaldı27 maçlık kombine kuponumun ilk maçı 53. Dk da 1-0 di ve ben 1.5 üstü olmayacak diye düşünuyordum.
Bu da 76 oran yakaladigim sıralama.Bu kez umitliyim 1. lik icinBetkanyon turnuva kuponum .Bu arada ilk maç geldi ve çok sevinçli tüm.26 maç kaldı
Şu kadar şanslı olsak yeter ya..Koca maça 1.5 üst veya bir yarıda gol olur giriyoruz pozisyon olmuyor, şu skora duruma bak..Şans bizede uğrar inşallah.
1.5 üstten yatış.Digeri 9 gol , bu tek gol.İyi ayar.Buna temiz diyenin irzindan şüphe ederimBetkanyon turnuva kuponum .Bu arada ilk maç geldi ve çok sevinçli tüm.26 maç kaldı