Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol 22 Takımlı Süper Lig İçin Gözler TFF'ye Çevrildi

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113
22 takımlı Süper Lig için gözler TFF'ye çevrildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçen çarşamba günü yaptığı yönetim kurulu toplantısında, Süper Lig 'de bu sezon küme düşmenin kaldırılması kararı çıkmıştı. Gelecek sezon Süper Lig'in 21 takımla oynanması kararı sonrası bazı kulüplerin '22 takımlı lig' başvurusu için federasyon, bayramdan sonra toplanacak. Yönetim kurulu, kendilerine iletilen bu konu hakkında görüşeceği öğrenildi.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
bay geçme olayı saçma olur, bencede 22 takım olmalı . Akhisar - Bursa- Adana ds. lig usulu karşılaşsın kazanan çıksın

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,632
66,813
113
22 takımlı Süper Lig için gözler TFF'ye çevrildi'ye çevrildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçen çarşamba günü yaptığı yönetim kurulu toplantısında, Süper Lig 'de bu sezon küme düşmenin kaldırılması kararı çıkmıştı. Gelecek sezon Süper Lig'in 21 takımla oynanması kararı sonrası bazı kulüplerin '22 takımlı lig' başvurusu için federasyon, bayramdan sonra toplanacak. Yönetim kurulu, kendilerine iletilen bu konu hakkında görüşeceği öğrenildi.
Karar ne olacak acaba nasıl bi uygulama olabilir 🧐

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,566
504
113
Adana demir kendi eliyle verdi sol ayaklı adama penaltı attırmak nedir be yazıklar olsun

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,566
504
113
Bılsem ah yazık oluyor en sona gelip maçı veriyor ne yapmaya çalışıyorlar anlam veremiyorum ama sol ayaklı adam yerine 15 yaşındaki çocuk atsa daha iyiydi verdiler sonuç dedim atmadan Yandık atamaz ve atamadı bellı göz göre göre verdiler

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113
Bılsem ah yazık oluyor en sona gelip maçı veriyor ne yapmaya çalışıyorlar anlam veremiyorum ama sol ayaklı adam yerine 15 yaşındaki çocuk atsa daha iyiydi verdiler sonuç dedim atmadan Yandık atamaz ve atamadı bellı göz göre göre verdiler
Olan taraftara oluyor reis

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,453
939
113
15/15 doğu batı şekli oynayalım. Ocak ayında da all star yapalım :D