- 208
- 59
- 28
Yatirimlari farkli gunler yaptigim icin numaralar karisik biraz pek sirali sayilmaz yaniBU COK IYIMIS SIRALIMI OLMALI BILET NUMARALARI
10.00000 bu com iyiymiş SIRALIMI OLMALI BILET NUMARADI
Yatirimlari farkli gunler yaptigim icin numaralar karisik biraz pek sirali sayilmaz yaniBU COK IYIMIS SIRALIMI OLMALI BILET NUMARALARI
10.00000 bu com iyiymiş SIRALIMI OLMALI BILET NUMARADI
Bi dram benceParalar nasıl çöpe atılır adlı çalışma
Tek Bi büro dan alsaydın keşke, cikmayadabilir ,amorti de edebilir gerek yok çok para vermişsin bu paraya normal bilet alsan en kötü kendini amorti ederdiARKADASLAR 5 ORTAK SIRANIN 2 SINDEN 900 ADET BILET ALDIM SIZCE BANA PARA COMMA SANSI VARMI GERCEK YAZIN SIZIN KAÇ ADET BILETINIZ VAR 225.000 'NIN TL DE NISEY CIKMAZSA BURDA HILE HURDA VAR DERIMEkli dosyayı görüntüle 445496Ekli dosyayı görüntüle 445496Ekli dosyayı görüntüle 445497
Aldığı bilet ler ortak büro lara ait dostum ondan aynı çekiliş olacak yani sıkıntı yok sadece seka kendi ayrı yapıyor çekilişiTek Bi büro dan alsaydın keşke, cikmayadabilir ,amorti de edebilir gerek yok çok para vermişsin bu paraya normal bilet alsan en kötü kendini amorti ederdi
trend grup zaten dolandiriciTrend grubndan sınra pek güvenim yok geçen sene o ekonomide 195 bin ttlik toplam 1950 bilete 0 tl çıktı yanlış duymadınız 0 beyler kdjdkkdöd
Degismez. Kaziklanacak her sene buluyorlar birileriBu seka grubu toplam havuzun anca 20% sini dağıtır. Havuz payı olarak ceyrek, yarım filan dedikleri silver gold hepsinden bir ton para boşa gidecek. Yıllardır hep kazıklıyorlar
Bi kazan da o güne bı gelelim. Bol şanslar.BÜYÜK IKRAMIYE CIKARSA 2.0000 YADA 500.000 NIN 20 KISIYE 1000 TL GONDERECEGIM
Para yok kral. Bir bilet al da olsun ne diyelimSIZLEDRDE YOKMU BILET NEDEN ACIKLAMIYIRSUNUZKI ANLAM VEREMIYIRUM 5/10/100/1000/5000
Malesef o bilgiyi veremiyoruzSIZLEDRDE YOKMU BILET NEDEN ACIKLAMIYIRSUNUZKI ANLAM VEREMIYIRUM 5/10/100/1000/5000
270 Bilet var bendede ama bilet için oynamadım zararım yok yatırım yaparken aldım cikmasada üzülmemSIZLEDRDE YOKMU BILET NEDEN ACIKLAMIYIRSUNUZKI ANLAM VEREMIYIRUM 5/10/100/1000/5000
Bir gün bir bedevi çölde mahsur kalmış evladım270 Bilet var bendede ama bilet için oynamadım zararım yok yatırım yaparken aldım cikmasada üzülmem