- 733
- 349
- 63
Her ilde var kardeşim, bu kadar at gözlüğü takıp etrafına bakma.2.5milyona nerde ev aliniyor hocam? 10yil geriden mi geliyorsun
Her ilde var kardeşim, bu kadar at gözlüğü takıp etrafına bakma.2.5milyona nerde ev aliniyor hocam? 10yil geriden mi geliyorsun
Bunun at gozlulukle ne alakasi var. Dunyadan bi haber yaşıyorsunuz. Illaki kici kirik eb bulunur. Demek istediğim ellle tutulur bi ev alman imkansiz. He anadoluda yasayacaksan 1milyona da bulursun. Anlamini bilmedigin kelimeleri cumle icinde kullanmamani tavsiye ederim. Iyi forumlarHer ilde var kardeşim, bu kadar at gözlüğü takıp etrafına bakma.
Aynen oyle hocam2.5 evmi var la anca ortanin ustu guzel bi araba parasi
Mal kardes işte kumar adamı böyle yaparŞurdan 100 alsam marsa aticam demişsin daha cebinde 100 tl yok senin burda o paraya bişe olmaz diyorsun o para için canını vericek adamsın ⛄
2.5 u akbanka 3 aylik vadeliye at sesini cikarma bak kac para kazanacaksinArkadaşlar 23 yaşındayım ve 2.5 MİLYON TL ye yakın bütçem var işim yok okulu bıraktım öyle boş boş geziniyorum takılıyorum arabayla sadece.Siz 23 yaşında olsanız ve elinizin altında 2.5 milyon TL para olsaydı nasıl bir iş kurma planı yapardınız ne açardınız nasıl değerlendirirdiniz ?
Reel hayat için konuşuyorum borsa,halka arz,trolden kumar şeyleri söylemeyin lütfen
La kardes vallahi bu devirde bu paranın değeri yok bizim gibi fakirlere çok para yoksa 1 araba bile olmuş 1 milyonAllah allah öyle mi diyon kral.Sanarsın Holding açıcaz kaç paramın olması lazım 10 milyon tl falan mı
Yo yazdim iyi okuAzad sesin gelmiyor
Faizler bu kadar yuksekken vadeli disinda bu parayi degerlendirmek hata olur zaten.2.5 u akbanka 3 aylik vadeliye at sesini cikarma bak kac para kazanacaksin
6 aydir yuklu kazaniorum buyuk paran olcak ama minumum 1 milyonFaizler bu kadar yuksekken vadeli disinda bu parayi degerlendirmek hata olur zaten.
Kardes sen çok fakirsin heralde bi salon takımı 100 binAzad sesin gelmiyor
Bereket versinSana kiyak olsun 5 ay roll yaparsin
6 aydir yuklu kazaniorum buyuk paran olcak ama minumum 1 milyon
Suan vadeli alicaksin1 m parası olan bir arkadaşım sürekli altın ve dolar ile parasini kısa zaman da 3 e 4 e katladı yüksek alımda doları zaten normal kur altında alıyorsun altinida saf altın kestiriosun ince plaka şeklinde bozumda zarar olmaz 1 e 1 her al satta 15 ile 20 bin karı oldu faiz diyenler olmuş Türkiye de parasini faize bağlayan aptaldır 1 sene sonra paran pul olur paranı belli bi yere çekince mantıklı.olan getirisi yüksek daire ofis tarzı mülk satın alımı ekstra arsa al satta yapabilirsin çünkü her bütçeye uygun arazi bulabilirsin
Arsa olayina katiliyorum bu arada1 m parası olan bir arkadaşım sürekli altın ve dolar ile parasini kısa zaman da 3 e 4 e katladı yüksek alımda doları zaten normal kur altında alıyorsun altinida saf altın kestiriosun ince plaka şeklinde bozumda zarar olmaz 1 e 1 her al satta 15 ile 20 bin karı oldu faiz diyenler olmuş Türkiye de parasini faize bağlayan aptaldır 1 sene sonra paran pul olur paranı belli bi yere çekince mantıklı.olan getirisi yüksek daire ofis tarzı mülk satın alımı ekstra arsa al satta yapabilirsin çünkü her bütçeye uygun arazi bulabilirsin
1 aylık olanlar var onlarida kullandı 1 ay bağlayıp çekti uzun vadede zarar takip etmen lazım güzel promolar vardıSuan vadeli alicaksin
Çoluk çocuk ile muhattap olmaYo yazdim iyi oku
Hocam faize bağlayan aptaldir diyorsun da bileşik faizden bihabersin sanirim. Faize koyup faizini yemek ayri. Bilesik faiz uzerinden faize koymak ayri. Bilmiyorsaniz aptal demeden once bilesik faiz nedir bi bakin lutfen1 m parası olan bir arkadaşım sürekli altın ve dolar ile parasini kısa zaman da 3 e 4 e katladı yüksek alımda doları zaten normal kur altında alıyorsun altinida saf altın kestiriosun ince plaka şeklinde bozumda zarar olmaz 1 e 1 her al satta 15 ile 20 bin karı oldu faiz diyenler olmuş Türkiye de parasini faize bağlayan aptaldır 1 sene sonra paran pul olur paranı belli bi yere çekince mantıklı.olan getirisi yüksek daire ofis tarzı mülk satın alımı ekstra arsa al satta yapabilirsin çünkü her bütçeye uygun arazi bulabilirsin