- 9,673
- 6,736
- 113
kesin bilgi mi36 saat sonra da evrak isterler
kesin bilgi mi36 saat sonra da evrak isterler
Tahminkesin bilgi mi
kaç verdin sen erbatur bonusları kurala göre çevirdin dimihani eco onaylanması uzun sürüyordu hemen onaylandı keşke eco verseydik karta çekim verdim nasıl gelecek hiç bir fikrim yok
ben slottayken kenarda çevrim gözüküyordu tamamladım çevrimi yatırımı yapıp 3 katı oynadım 1k çekim verdimkaç verdin sen erbatur bonusları kurala göre çevirdin dimi
inşallah çevriminden 1 tl kalmamıstır 2 gün daha beklersin bunun max kazanç sınırı vardı sanırsam yanlıs mı biliyorumben slottayken kenarda çevrim gözüküyordu tamamladım çevrimi yatırımı yapıp 3 katı oynadım 1k çekim verdim
var mı yok mu belli değil şartlarda yazmıyordu hele bir göndersinlerinşallah çevriminden 1 tl kalmamıstır 2 gün daha beklersin bunun max kazanç sınırı vardı sanırsam yanlıs mı biliyorum
1 haftaya görüsürüz dostumvar mı yok mu belli değil şartlarda yazmıyordu hele bir göndersinler
ne zaman verdin çekimi yatırım yaptın mıBende 4700 yaptim cekim verdim
Yatırım yapmadım ne gerek var yatırım'a yatırım sızmış zatenne zaman verdin çekimi yatırım yaptın mı
dostum çekmen için deposito yapman gerek ve 3 katı çevirmen gerekYatırım yapmadım ne gerek var yatırım'a yatırım sızmış zaten
Cevrim tamam fazlasiyla rulette cevrdimdostum çekmen için deposito yapman gerek ve 3 katı çevirmen gerek
Benimki de reddedildi çevrimi eksik yapmışım diye 20tl daha cevrim yaptım bi 36 saat sonra da belge isterler haftaya cekerim artik36 saat dediler son dk ya kadar beklettiler dolunca yazdım uzayabiliyor finans birimi vs. dediler sonra reddedildi belge istendi gönderdim çekim talebi verdim bi 36 saat daha bekletecekler 36 saat sonra kesin belge isteyecekler demiştim öyle oldu
sen ne kadar çektin dostumBenimki de reddedildi çevrimi eksik yapmışım diye 20tl daha cevrim yaptım bi 36 saat sonra da belge isterler haftaya cekerim artik
çok uzatıyorlar ben karta çekim vermiştim şimdi ecopayze verdim bakalım gönderecekler mi ne kadar sürecekBenimki de reddedildi çevrimi eksik yapmışım diye 20tl daha cevrim yaptım bi 36 saat sonra da belge isterler haftaya cekerim artik
eco belgelerini de atman gerekecek heraldeçok uzatıyorlar ben karta çekim vermiştim şimdi ecopayze verdim bakalım gönderecekler mi ne kadar sürecek
yok onu istemezler öyle olsa kart belgelerini de isterlerdi, bana kart vs dediler ama jeton kartım yok dedim gerek yok dediler, sen eco belgesi gönderdin mi?eco belgelerini de atman gerekecek heralde