- 3,524
- 2,504
- 113
dostum site sağlam jeton veya cmt cek yatırım istiyormu hatırlamıyorumArkadaşlar çevrimi tamamladımda yatırım şartı iştiyorum site sağlammı Ekli dosyayı görüntüle 88726
dostum site sağlam jeton veya cmt cek yatırım istiyormu hatırlamıyorumArkadaşlar çevrimi tamamladımda yatırım şartı iştiyorum site sağlammı Ekli dosyayı görüntüle 88726
Teşekkür ettim 10 yatırayım çekerim ozamandostum site sağlam jeton veya cmt cek yatırım istiyormu hatırlamıyorum
Biraz zor çekersinTeşekkür ettim 10 yatırayım çekerim ozaman
NedenB
Biraz zor çekersin
Vermiyorlarmı dolandırıcımı yoksa
Kanka çevrimi tamamladım slotticada 290 tl çekim verdim tam 5 gün sürdü gelmesi. Kimlik istediler ikametgah istediler hepsini yolladım inat ettim. Ama kanser siteler.5 gün ne demek. Ecopayzdanda talep veriyon oda sürüyor 3 gün etti 8 gün. Ama slotları çook iyi veriyor Allah var. Money mouse aktııı oyun aktıı resmensağ ol hocam eksik olma da jeton bulunmuyor piyasada 150 lira min. yatırım ziraat için jetonda
usta nasıl oluyor nasıl bonus veriyor anlamadım herşeyi onayatlattımKardeşlerim çekim verdimde öderlermi acaba bu site sağlammı Ekli dosyayı görüntüle 88807Ekli dosyayı görüntüle 88807
Kanka konu ağustosta açılmış bitmiştir büyük ihtimal
vallaha bilemedim ya sinir oldum reis 5 saatir ugraşıomKanka konu ağustosta açılmış bitmiştir büyük ihtimal