Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu 25 tl (çevrimsiz yatırımsız)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokratst55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
28
28
Canlı destek cevap vermeyi kesiyor tam bir traş olay

sarubaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
126
15
18
kardeşler benimderdim belki ihtiyacı olan varsa alır diye ben konuda not kısmında size nasıl alabileceğinizi yazdım az kurnaz olun adam bonus var demiş.tamam de teşekkür et konuşmanın kopyasını al rt leri yap bağlan nasıl alıyosun.zaten böyle bi bonus yok ben bilgi aldım biyerden dün bonusuda aldım şimdi paylaşıyorum ki faydalanan olur diye 1 kişi bile alsa kar.şimdi bi site daha var 20 tl yatırımsız çevrimsiz sırf bu üslup yüzünden paylaşmayacağım kendiniz araştırıp bonus bulun

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
SABAH 10 İLE GECE 02 arasında verilecekmiş üyeliğimi kapat dedim sayfayı yüzüme kapattı.demekki üyelikten ayrılmamı istemiyorlar :D

Eregli123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,581
249
63
YATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZ
YATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Reis şu 5 gün içinde yatırım şartı olmayan okadar çok bonus aldım ama hepsini piç ettim bu şansı yakalarsam mikecem

Eregli123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,581
249
63
Ben daha önce bonusal.cash diye bir forum sitesi takip ediyordum pek bu kadar aktif değiller hala da takip ediyorum ama burası acayip aktif mesala ben kendim bu kadar çok bonus kovalamazdım buraya üye olalı kim bonus paylaşmış diye bakıyorum... Ben şuna inanıyorum bonus kovalamak da bir nevi hastalık ya

• Beğen
Tepkiler: N/A

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
Muhammet Bey, hakkımızda habersizce kampanya baslatılmıştır. Gece mesaisinde sitelerde bir ya da iki personel calısır. Yüzlerce kişi aynı anda chate geldiğinden bazı uyelerimize cevap verme konusunda oldukca gec kaldık.
02:50 AM
Bu konuda sizlerden ozur dileriz.
Bonuslarımızla ilgili sizlere bilgi aktardık sanıyorum ki. Kampaya da uydurma bir kampanyadır, tarafımızca baslatılmamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...