- 178
- 36
- 28
konuyu ben açmadım hacıBaba cim ayar ediyorlar madem konu açıyorsun doğru düzgün aç
konuyu ben açmadım hacıBaba cim ayar ediyorlar madem konu açıyorsun doğru düzgün aç
blues başkan adamsın sen@sokratst55 hayatında başarılar..
Hacı kesin kararmi boş yere 15 sıra beklemeyekSABAH 10 İLE GECE 02 arasında verilecekmiş üyeliğimi kapat dedim sayfayı yüzüme kapattı.demekki üyelikten ayrılmamı istemiyorlar
Reis şu 5 gün içinde yatırım şartı olmayan okadar çok bonus aldım ama hepsini piç ettim bu şansı yakalarsam mikecemYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZ
YATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZYATIRIM ŞARTI VAR 5 PARA ETMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
kesinHacı kesin kararmi boş yere 15 sıra beklemeyek
Eyvallah sayende 15 dk kazandım gel parayi bulayim sana 15 tl aticam
15 mi ver hesap numaranı ben sana 25 atacam genç adamEyvallah sayende 15 dk kazandım gel parayi bulayim sana 15 tl aticam