Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2500 TL Bayram Harçlığı Devlet Yardım

Sandra09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
764
343
63
Arkadaşlar selamlar böyle bir haber gördüm bilgisi olan varmı belki bir kaç arkadaşımızında bu vesileyle haberi olur işe yarar bişey çıkar bilgimizi paylaşalım iyi hafta sonları tüm dostlara.Screenshot_20230409-150556.jpg

Sandra09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
764
343
63
Suriyeli afgan lara veriyorlar benim gördüğüm burdaki yardım kuruluşun da sıra oluyor bazen ptt dede aynı hep yabancı müjde dediği odur
Allah belalarını versin güzel memleketimizin içine sıçtı bu mülteciler ve mülteci seviciler

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Allah belalarını versin güzel memleketimizin içine sıçtı bu mülteciler ve mülteci seviciler
Knk dışarda gezen veya komşular dan 10 kişiden 5 i yabancı millet evini nasıl kiraya veriyor anlamıyorum bunlara vermese giderler ülkelerine savaş yok bişey yok

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Knk dışarda gezen veya komşular dan 10 kişiden 5 i yabancı millet evini nasıl kiraya veriyor anlamıyorum bunlara vermese giderler ülkelerine savaş yok bişey yok
Tabii adamlarda haklı Suriye'de afganda nasıl bir yokluk varsa buraya tamaht ediyorlar insan halı Almanya'ya kapağı atsam bende gitmem 🤩🤣

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,042
1,599
113
Daha bu ayki sosyal yardımı ödeyemediler bu yalandır dost :D

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,177
1,563
113
Suriyeli afgan lara veriyorlar benim gördüğüm burdaki yardım kuruluşun da sıra oluyor bazen ptt dede aynı hep yabancı müjde dediği odur
Reisim tabiki kendi halkına verecek bide bize mi verecekti 🤣