- 764
- 343
- 63
Haklısın olabilir 🤣Gökten vahiy inse inanmam, her yıl çıkıyor bu haberler. Yalan dolan, fasa fiso boşver 🥱🥱🥱
Suriyeli afgan lara veriyorlar benim gördüğüm burdaki yardım kuruluşun da sıra oluyor bazen ptt dede aynı hep yabancı müjde dediği odurGökten vahiy inse inanmam, her yıl çıkıyor bu haberler. Yalan dolan, fasa fiso boşver 🥱🥱🥱
Allah belalarını versin güzel memleketimizin içine sıçtı bu mülteciler ve mülteci sevicilerSuriyeli afgan lara veriyorlar benim gördüğüm burdaki yardım kuruluşun da sıra oluyor bazen ptt dede aynı hep yabancı müjde dediği odur
Knk dışarda gezen veya komşular dan 10 kişiden 5 i yabancı millet evini nasıl kiraya veriyor anlamıyorum bunlara vermese giderler ülkelerine savaş yok bişey yokAllah belalarını versin güzel memleketimizin içine sıçtı bu mülteciler ve mülteci seviciler
Tabii adamlarda haklı Suriye'de afganda nasıl bir yokluk varsa buraya tamaht ediyorlar insan halı Almanya'ya kapağı atsam bende gitmem 🤩🤣Knk dışarda gezen veya komşular dan 10 kişiden 5 i yabancı millet evini nasıl kiraya veriyor anlamıyorum bunlara vermese giderler ülkelerine savaş yok bişey yok
Reisim tabiki kendi halkına verecek bide bize mi verecekti 🤣Suriyeli afgan lara veriyorlar benim gördüğüm burdaki yardım kuruluşun da sıra oluyor bazen ptt dede aynı hep yabancı müjde dediği odur
Bizde boş ev var günde 5 tane suri gelip soruyor siktir ediyorum kovaliyorumKnk dışarda gezen veya komşular dan 10 kişiden 5 i yabancı millet evini nasıl kiraya veriyor anlamıyorum bunlara vermese giderler ülkelerine savaş yok bişey yok