- 6,416
- 2,549
- 113
Çekiliş kuponu yaptım konu açacağım beyler
Ben katilmam ama bnce bi cekilis yapmasi gerek.
Kazanan olsunda kardesTeşekkürler tebriklere
TebriklerÇekiliş kuponu yaptım konu açacağım beyler
Uzatmalarda gelmez diye takip etmedim bi açtım maçı habire sayı oluyorduNasibinde varmis gelme ihtimali milyonda birdi uzadi yine uzatmalarda gelme ihtimali de binde bire dustu geldi nasipten otesi yok
Olacak olmalıUzatmalarda gelmez diye takip etmedim bi açtım maçı habire sayı oluyordu
Knk 334 lira para aldım zarar 200 e yakın zaten o yüzden kupon yaptımBen katilmam ama bnce bi cekilis yapmasi gerek.
Valla ben tam yazacaktim kardesim nasil bir maca oynadin uzadi gene tutmadi diyecektim sure gecmeden 7 sayi attilarUzatmalarda gelmez diye takip etmedim bi açtım maçı habire sayı oluyordu
Ben küfür ediyordum sizin atacağınız sayıya diye en son. DValla ben tam yazacaktim kardesim nasil bir maca oynadin uzadi gene tutmadi diyecektim sure gecmeden 7 sayi attilar
Cok lanet macti ya gelmesi mucizeydiBen küfür ediyordum sizin atacağınız sayıya diye en son. D
Knka bn sana demedim be en bastaki kupona dedim 256 oran olana onu geldi sandim bnKnk 334 lira para aldım zarar 200 e yakın zaten o yüzden kupon yaptım