- 905
- 461
- 63
Max çekim 100 değil mi öyle biliyorum benÇevrimi tamamladık bakalim canlı desteğe bağlanmayı bekliyoruz
Max çekim 100 değil mi öyle biliyorum benÇevrimi tamamladık bakalim canlı desteğe bağlanmayı bekliyoruz
neden deneme bonusu olmayınca dolandırıcı mı oluyor site Küfür ederek bence ayıp eden sen olmuşsunaynen deneme bonsuu varmi die sordum yok dediler bastim kufuru
%200 çevrimsiz diyor 1.40 la ana para ve bonusu çevirmek yeterli diyor ama çekim yaptırır mı hiç denemedimNeymis
Ödemez mi yatırım yapacaktım vazgeçtim teşekkürlerAsla asla aslaaa. Pişman olursun
RumabetPapara min 20 yatırılan güzel bonus lu site var mı
Az önce bi bets10 dan aldım 10 TL başkada birşey yok twetter telegram sabah beri bakıyorumHeryerde baskan bonus vermeyen site yok bugun kaldir kafsyi bak biraz gez gorursun. Yatirim yaptklarmizi kurus koklatmiyor ama dandik dedigimiz siteler bonus yagdiriyor
Klasik 1.50 üstü oran. 15 katı sanırım bonus çevrim kısmından takip edebilirsinArkadaşlar bu bets10 un bonusunun cevrim şartı var mı acaba , varsa nedir ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Tebrik ederim ben yapamadum maleaefÇevrimi tamamladık bakalim canlı desteğe bağlanmayı bekliyoruz
Sakın kardeş. Twitter a bak istersen en çok şikayet olan sitelerden biri ama bonusu alayım tavladan aktarırım diyosan sitede tavla var. Ben o şekilde kurtarabilmiştim paramıÖdemez mi yatırım yapacaktım vazgeçtim teşekkürler
Konuyu kitlesinler alanlarda oaylaşmıyornerde freebet frespinler
Hangi bonusdan bahsediyorsun ??Yatırımı olanlara çekim sınırlaması yokmuş yatırımı olmayanlar max 100 50 tl yatırım istiyor çekim talebi verdim onaylandi
Hangi sitededen bahsediyorsun?Yatırımı olanlara çekim sınırlaması yokmuş yatırımı olmayanlar max 100 50 tl yatırım istiyor çekim talebi verdim onaylandi
Nasıl yapılıyor anlatır mısınSakın kardeş. Twitter a bak istersen en çok şikayet olan sitelerden biri ama bonusu alayım tavladan aktarırım diyosan sitede tavla var. Ben o şekilde kurtarabilmiştim paramı
Aynı kişi üzerinden yaparsan çakarlar. Farklı bi arkadaşın olacak güvendiğin tanıdığın bildiğin , o başka bi tavla olan siteden girecek oyuna sen bu siteden gireceksin masa açıp aynı masaya oturacaksınız bilerek karşı tarafa kaybedeceksin tavlada. Bakiyen karşı tarafa aktarılacak.Nasıl yapılıyor anlatır mısın