- 87,704
- 47,663
- 113
Bana 79 kurus cıktı oyun çok kötü. Grandjackpotu 890.000.000 yani uçmuş şaşırıpta size cıksa kafayı yersiniz
Söle kardeşm Bn oynym frespini sen dvam edersin snraArkadaşlar tümbetin frespini mobilde geçerliymiş sadece, şuan mobile giremiyorum hesap bilgisini versem benim yerime çevirebilecek var mı 3-5 lira çıkarda oyalanırım belki
saolasın thebettor yardımcı oldu saolsunSöle kardeşm Bn oynym frespini sen dvam edersin snra
Eyvallah kardes aldim saolasinBetgaranti 10 tl frebet eklemis bakin arkadaşlar ins kazanirsinz
CekımBetnis veriyor yeni uyelere 1.30 çevrm maksimum 200 TL çkm herkese bol sanss
Bana geldi 20 tlBetnis 1 saate yüklenir bonus dedi
Bizde bekliyoz spin dedik bol sansBana geldi 20 tl
trendbetAcil bana 1 tl paparayla yatirilan siteler
Gönderdiği hesapla kim bilir kimlere ne kadar gönderdi, burada konu miktar değil aktarım yapılan hesap kardeşimBetnisten 20 tl cekim verdim havale yolladılar atm cekimi yollamadılar sorun olur mu bu site ne kadar guvenli
Tek kullanimlik hesap dedi musteri hizmetleri ne kadar dogru bilmiyomGönderdiği hesapla kim bilir kimlere ne kadar gönderdi, burada konu miktar değil aktarım yapılan hesap kardeşim
Hep oyle derler tek kullanimlik derler guvenilir derlrTek kullanimlik hesap dedi musteri hizmetleri ne kadar dogru bilmiyom