- 614
- 146
- 43
Oyunu bizim uzerimizden oynuyolar
Acilen Tarih öğretmenliğini Bırakıp Beden Eğitimi Öğretmenliğine Geçiş YapmalısınBen tarih ogretmeniyim kardeşim
Olur öyle yaparimAcilen Tarih öğretmenliğini Bırakıp Beden Eğitimi Öğretmenliğine Geçiş Yapmalısın
TeşekkürlerOlur öyle yaparim
İranlılar arap değil kankaYrr yedik Suriyeliler bitti şimdi de iranlı lar doluşur ülkeye arap bakıcısı olduk anasını satım
Olsun knk hepsi aynı bakarsan bunların dünyada bi bunlara bide çinlilere bulaşmıyacan bunlar başa bela olur din iman yok bunlarda herşeyi yaparlar.İranlılar arap değil kanka
ABD vurmuş olamaz, herkesten önce İran "teknik sebeplerle" diye açıklama yapmış zaten. Uçak da Amerikan malı Ukrayna uçağı.İranın çevre Ülkelerinin hepsin de abd üsleri var İran böyle devam ederse Savaş kaçınılmaz olur.. Düşen uçaktan ışık çıkıyordu vurulma ihtimali var
Sonu bize de dokunur gibime geliyorİranın çevre Ülkelerinin hepsin de abd üsleri var İran böyle devam ederse Savaş kaçınılmaz olur.. Düşen uçaktan ışık çıkıyordu vurulma ihtimali var
8 ocak 2020 İran da deprem , 8 ocak 2020 İran uçak kazası, 8 ocak 2020 İran'ın abd üssüne saldırısıABD vurmuş olamaz, herkesten önce İran "teknik sebeplerle" diye açıklama yapmış zaten. Uçak da Amerikan malı Ukrayna uçağı.
Enkaza bakıldığında patlama olduğu bariz. Ama dış bir etkenle mi oldu yoksa kendisi mi patladı? Çünkü dediğim gibi ABD'nin vurma olasılığı saçma. İran vurdu desen niye yapsın böyle bir şeyi?
Tesadüfse de mk öyle tesadüfün. Mindfuck yaşattı millete.
Depremde bir şey olmamış sanırım ya. Uçak kazasını mevzuyla ilişkilendirebiliriz ama onda da mantıklı bir bağ bulamıyorum şahsen.8 ocak 2020 İran da deprem , 8 ocak 2020 İran uçak kazası, 8 ocak 2020 İran'ın abd üssüne saldırısı
Masum siviller ölmesin artık tek temennim bu benimDepremde bir şey olmamış sanırım ya. Uçak kazasını mevzuyla ilişkilendirebiliriz ama onda da mantıklı bir bağ bulamıyorum şahsen.
Gerçi millet Haarp konuşmak için tetikte bekliyor. Deprem uçak kazasından çok ilgi çekebilir.