- 4,034
- 2,803
- 113
Gelecege selam soyle kanka bizde 10 dakka sonra geliyoz 😁Gelecekten geliyorum sana skoru soylemistim
Gelecege selam soyle kanka bizde 10 dakka sonra geliyoz 😁Gelecekten geliyorum sana skoru soylemistim
Tutar gol olcak olsa 3 penaltı 2 iptal olmazdıYatacak valaa😭😭😭😭😭😭😭🥱🥱🥱🥱
Fiorentina serie a daki en şikeci takım çoğu penaltısı kaçıyorAn itibariyle fiorentina milan maçında 3 penaltı kaçtı 2 gol verilmedi başka söz kalmadı
Milanda kaçirdiFiorentina serie a daki en şikeci takım çoğu penaltısı kaçıyor
Yüksek ihtimal tutarYatacak valaa😭😭😭😭😭😭😭🥱🥱🥱🥱
ŞikeAn itibariyle fiorentina milan maçında 3 penaltı kaçtı 2 gol verilmedi başka söz kalmadı
2 tanesini milan kaçırdıFiorentina serie a daki en şikeci takım çoğu penaltısı kaçıyor
Bjk bu sene lokomotif diyenler nerede bjk bu sene liği açık ara alır diyenlere nerede acabaaSturtgart maçına ms 2 ye 15 bin alıyordum bjk maçı ms 2 3400 gitti 90 dakika olan maclsr neden 100 dakika oynanıyor hep gol uzatmalarda 20 bin kacti 2 maçtan bjk kazanamıyor sturtgart 99 üncü dakikada penaltıdan 1.1 oluyor ins uçakları düşer şu bjk takım diolar birde yazıklar olsun
Yine de fiorentina öyledir milani bilmiyorum fazla denk gelmedimMilanda kaçirdi
Bu adamın aklına uymayın. Donsuz bırakırlar valla. Bi kolu kesilse, olsun 1 tane daha var derPenaltı kesin gol diye birşey değil ki 10 penaltı bile kaçar
Şike mi var. o nedir kardeşim?Kesin şike var.
Daha operler dost geçmiş olsun bu sitelerin çoğu zarar ettiği için bizi oluyorlarİki günde iyi optuler milleti. Dün başakşehir üstten 20 k kazanç gitti Liverpool iki golden bu gün de Leipzig vardan sonra Juventus 2 gol atarindan dünyalar gitti. MS 1 dediğim maçlar 1.1 bitti var dedigim maçlar 1.0 komedi gibi haftaydi