- 1,850
- 1,026
- 113
Çıkmak istiyon mu durmak istiyon mu dediler haklarını vercez dediler haklarım vercekceniz çıkmak istiyorum dedim bendeçikmak istiyorum dediyse istifa oluyor ama bu
Çıkmak istiyon mu durmak istiyon mu dediler haklarını vercez dediler haklarım vercekceniz çıkmak istiyorum dedim bendeçikmak istiyorum dediyse istifa oluyor ama bu
Allah razı olsun abi bende soğudum işten iş yerindekilerden en iyisi bu hakkım daBende 20 yıllık Çelik konstrüksiyon imalat ve montaj ustasıyım bu meslek ciğerlerimi bitirdi mesleği bıraktım dostum. İllaki işten çıkıyorsan tazminatını alıp bir tane bmc pikap al karton naylon topla günlüğün 1 kdan aşağı düşmez. Allah yardımcın olsun inşallah
Aynen hocam işsizlik alabilen iş fesih hoklari var onları muhasebe bilir o şekilde çıkış yapsın kendileri çıkarmış gibi olurBen öyle mi diyim muhasebeye
Zaten atölye ortamından nefret ettiğim için son 3 yılı montaj şefi olarak çalıştım. Ağır sanayi sınıfı olduğu halde it kadar değer vermediler. Ben artık patron milletini memnun etmiyorum çok şükür kör kötü bir pikabım var akşama kadar hurda topluyorum kafam rahatAllah razı olsun abi bende soğudum işten iş yerindekilerden en iyisi bu hakkım da
Allah daha çok versin abi bakalım bizde bi ekmek kapısı buluruz böyle devam etmezZaten atölye ortamından nefret ettiğim için son 3 yılı montaj şefi olarak çalıştım. Ağır sanayi sınıfı olduğu halde it kadar değer vermediler. Ben artık patron milletini memnun etmiyorum çok şükür kör kötü bir pikabım var akşama kadar hurda topluyorum kafam rahat
Tamam abi sagolasın söylerim muhasebeyeAynen hocam işsizlik alabilen iş fesih hoklari var onları muhasebe bilir o şekilde çıkış yapsın kendileri çıkarmış gibi olur
Kul yola çıkar, yolu Allah açar dostum.Allah daha çok versin abi bakalım bizde bi ekmek kapısı buluruz böyle devam etmez
Bak kardeşim 2 sayfayı okudum bence beni de dinle . Anlaşmalı çıkarsan İŞE DÖNÜŞ davası açma hakkın olmuyor. Tüm hakların dedikleri Tazminat+İhbar+İzin parası. Ama anlaşmalı değil de tek taraflı sözleşmeyi işyeri fesh ederse İşe İade davası açman durumunda tüm bunlara ilave 2 ile 8 maaş arası tazminat alabilirsin . Yada işe geri dönersin dava süresince almadğın maaşları da alırsın.Selamun aleyküm arkadaşlar 3 yıldır çalıştığım iş yerinden 1 2 saat sonra benden karar bekliyorlar çıkarsam tüm haklarımı verceklerini söylediler daha önce hiç bi yere bu kadar süre çalışmadım pek bilgim yok yani neye imza atim neye atmiyim işsizlik maaşı hiç almadım alabilirmiyim bilgi verimisiniz 22 bin maaş alıyorum bürüt 26 gösteriyor
Banada söylediler 3 maaş +kdem +ihbar alcakmışım bide dicem işte işşizzlik maaş içinBak kardeşim 2 sayfayı okudum bence beni de dinle . Anlaşmalı çıkarsan İŞE DÖNÜŞ davası açma hakkın olmuyor. Tüm hakların dedikleri Tazminat+İhbar+İzin parası. Ama anlaşmalı değil de tek taraflı sözleşmeyi işyeri fesh ederse İşe İade davası açman durumunda tüm bunlara ilave 2 ile 8 maaş arası tazminat alabilirsin . Yada işe geri dönersin dava süresince almadğın maaşları da alırsın.
Ben işten ayrılırken İkale ödemesi diye adlandırılan 3 maaş tutarında ödeme almıştım. Hatta bana 1 maaş önermişlerdi itiraz ettim 2 saat içerisinde 3 maaş olarak anlaştık. Bir avukat bana 4 maaştan azına razı olma demişti ama dava sürecini yaşamak istemediğim ve dava açmazsam parayı hemen alabileciğim dava açarsam muhtemelen uzun süreceği için 3 maaşa razı oldum
Bir de haklarını vermezler falan diye açıklamaya belirli sebeplerden dolayı yazarsın kesin net bir şey yazma sonradan dava vs açarsan oraya belirli sebep yazabiliyorsun ama baştan bir sebep yazarsan onu değiştiremezsin
Kral o tür işlerden kendi istifa edip çıkabilirsin tazminstını da alabilirsnBende 20 yıllık Çelik konstrüksiyon imalat ve montaj ustasıyım bu meslek ciğerlerimi bitirdi mesleği bıraktım dostum. İllaki işten çıkıyorsan tazminatını alıp bir tane bmc pikap al karton naylon topla günlüğün 1 kdan aşağı düşmez. Allah yardımcın olsun inşallah
Tazminatı verecekmiş ya ne farkederçikmak istiyorum dediyse istifa oluyor ama bu
Valla dostum tazminatı bile düşünmeden mesleği bıraktım. O kadar iğrendirdiler kiKral o tür işlerden kendi istifa edip çıkabilirsin tazminstını da alabilirsn
Ben çıkmak istiyorum dedim haklarını vercez dediler kağıtta şey yazmışlar permonmas düşüklügu 4857 iş kanunun 17 maddesine göre 25/03/2024 tarihinde fesih edilmiştir yasan haklarınız ödenecektir diye imzaladım bende bu hafta sonuna kadar yatarmışTazminatı verecekmiş ya ne farkeder
Tabi ayıp ediyon benimle birlikte çalıştın dimi 3 yıl boyuncaTazminatını alınca payfix atacam haber verirsin MÜSLÜMÜMMM
Şaka yapıyorum kankam ya umarım güzel olur her şey senin için. <3Tabi ayıp ediyon benimle birlikte çalıştın dimi 3 yıl boyunca