Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

30 Kasım NBA

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
maçlar güzel başladı. detroit hızlı , utah +1.5 ilk yarı aldım 10 sayı farkla başladı. philly önde baya , boston fark acıp az da hızlanırsa mükemmel olacak 206.5 üst ve -6.5 var ilkyarı

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
55 sayı chicagodan - 56 sayı cavsdan. Cavs için sayı mükemmel 207 sayı lazım sonuçta ama boston az fark açmalı!! phily fark 12 ilk çeyrek. ilk yarı -4.5 lazım bu civarda +10 sayı fark devam etsin ideal :D aynısı ilk yarı için utah için de geçerli +1.5 var 2. çeyrek 12 sayı fark yemesin yeterli :D

caghan19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
159
24
28
maçlar güzel başladı. detroit hızlı , utah +1.5 ilk yarı aldım 10 sayı farkla başladı. philly önde baya , boston fark acıp az da hızlanırsa mükemmel olacak 206.5 üst ve -6.5 var ilkyarı[/QUOTE

Utah senin icin ilk yari +1 le onde kapasin ama maci char alsin :) ]

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
ondan utah ilk yarı önde kapatsın diyorum maç sonu almadım senin aldıgını biliyom :D umarım öyle olur

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
phily 1/1 geldi illk 15 dkda. boston süpriz yaptı bana :D maç sonu artık

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Bu boston şike yapmıyordur umarım. son 5 hücümda 11 kere off rib verdiler. her hücümdan bos dönüyor cavs ama hep off rib cekiyor

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
utahdan alacağımı aldım ilkyarı 2 'yi gerisi sen de :D bulls macı ilk yarı 56 sayı 2. çeyrek 40 sayı. nefret ediyorum böyle maçlardan. Boston fark 8 yaptı ama çok fazla savunma rib veriyorlar maca özen göstermiyorlar cok fazla üst gelecektir buradan o sebeple. Umarım 1/1'de

bysamil35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
15
18
Ben Chicago nun gelmisini geçmişini başka ne diyim ki serefsizler yaaa

caghan19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
159
24
28
utahdan alacağımı aldım ilkyarı 2 'yi gerisi sen de :D bulls macı ilk yarı 56 sayı 2. çeyrek 40 sayı. nefret ediyorum böyle maçlardan. Boston fark 8 yaptı ama çok fazla savunma rib veriyorlar maca özen göstermiyorlar cok fazla üst gelecektir buradan o sebeple. Umarım 1/1'de
Bostonda geldi 1/1 de bakalim bizim ust gelecek mi

Ayrica char cevirir mi sence alir mi maci buradan artik

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Boston ilkyarı 1 - 10 sayı fark ve Toplam 114 sayı Kalan sayı 93. Maç sonu 12.5 var gelir sanırım bu artık.
Phily ilk yarı 21 sayı fark. ilk yarı -4.5 geldi mac sonu -8.5 gelir sanırım artık.
Detroit macını uzamasını yada +60larda 2 ceyrek beklicez mecbur
Utah ilk yarı +1.5 ile rahat geldi zaten
Newell's old boy daha gol sesi yok 0-0 bekliyoruz.
Geçelim 4 maçlarına yavaştan sigara molasından sonra :D

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Bostonda geldi 1/1 de bakalim bizim ust gelecek mi

Ayrica char cevirir mi sence alir mi maci buradan artik
Kemba 10/7 ile şut atıyor ona rağmen charlotte geride Utah ise her oyuncu 8-10 sayı destek vermiş dengeli dağılım var. Takım olarak daha derli toplu olan Utah. Zor verir gibi geliyor açık olmak gerekirse ama süpriz yapacak isimler Charlotte daha çok onlardan hareket beklicez

Cucak1963

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
70
18
8
Emin ol boston clevland t
Boston ilkyarı 1 - 10 sayı fark ve Toplam 114 sayı Kalan sayı 93. Maç sonu 12.5 var gelir sanırım bu artık.
Phily ilk yarı 21 sayı fark. ilk yarı -4.5 geldi mac sonu -8.5 gelir sanırım artık.
Detroit macını uzamasını yada +60larda 2 ceyrek beklicez mecbur
Utah ilk yarı +1.5 ile rahat geldi zaten
Newell's old boy daha gol sesi yok 0-0 bekliyoruz.
Geçelim 4 maçlarına yavaştan sigara molasından sonra :D
Ahmet abi 5 10 bişeyler varmıya bende oynayayım

caghan19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
159
24
28
Yok ya char ceviremez maci tam yetisti diyorum bu topla bitirir is diyorum 5-0 seri yiyo yeniden alamaz maci cok zor kupon gitti bizim

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Miami o kadar eksiğe rağmen 5 üclük attı 1. çeyrekde NOP 5'de 0 üclük gerisinde. Peh. ama bu mac NOP'un :D