- 378
- 101
- 43
maçlar güzel başladı. detroit hızlı , utah +1.5 ilk yarı aldım 10 sayı farkla başladı. philly önde baya , boston fark acıp az da hızlanırsa mükemmel olacak 206.5 üst ve -6.5 var ilkyarı
maçlar güzel başladı. detroit hızlı , utah +1.5 ilk yarı aldım 10 sayı farkla başladı. philly önde baya , boston fark acıp az da hızlanırsa mükemmel olacak 206.5 üst ve -6.5 var ilkyarı[/QUOTE
Utah senin icin ilk yari +1 le onde kapasin ama maci char alsin ]
Bol sans olsn hepimize ama char kotu geliyoondan utah ilk yarı önde kapatsın diyorum maç sonu almadım senin aldıgını biliyom umarım öyle olur
Bostonda geldi 1/1 de bakalim bizim ust gelecek miutahdan alacağımı aldım ilkyarı 2 'yi gerisi sen de bulls macı ilk yarı 56 sayı 2. çeyrek 40 sayı. nefret ediyorum böyle maçlardan. Boston fark 8 yaptı ama çok fazla savunma rib veriyorlar maca özen göstermiyorlar cok fazla üst gelecektir buradan o sebeple. Umarım 1/1'de
Kemba 10/7 ile şut atıyor ona rağmen charlotte geride Utah ise her oyuncu 8-10 sayı destek vermiş dengeli dağılım var. Takım olarak daha derli toplu olan Utah. Zor verir gibi geliyor açık olmak gerekirse ama süpriz yapacak isimler Charlotte daha çok onlardan hareket beklicezBostonda geldi 1/1 de bakalim bizim ust gelecek mi
Ayrica char cevirir mi sence alir mi maci buradan artik
Ahmet abi 5 10 bişeyler varmıya bende oynayayımBoston ilkyarı 1 - 10 sayı fark ve Toplam 114 sayı Kalan sayı 93. Maç sonu 12.5 var gelir sanırım bu artık.
Phily ilk yarı 21 sayı fark. ilk yarı -4.5 geldi mac sonu -8.5 gelir sanırım artık.
Detroit macını uzamasını yada +60larda 2 ceyrek beklicez mecbur
Utah ilk yarı +1.5 ile rahat geldi zaten
Newell's old boy daha gol sesi yok 0-0 bekliyoruz.
Geçelim 4 maçlarına yavaştan sigara molasından sonra
yavsaklıga gitmiş bu kupon ilk ceyrek 55 mükemmeldi ne güzel.Ekli dosyayı görüntüle 14772 Ekli dosyayı görüntüle 14772 beyler sizce nasıl
kopmuyor maç ama son ceyrek alev alan bir walker az izlemedik bu yılYok ya char ceviremez maci tam yetisti diyorum bu topla bitirir is diyorum 5-0 seri yiyo yeniden alamaz maci cok zor kupon gitti bizim